banner69

Euromaster Periyodik Bakım Hizmetleri Servislet’te!

banner113

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, Servislet ile olan iş birliği kapsamında, araç sahiplerine periyodik bakımda online satış hizmeti sunuyor. Araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlerin online satışını yapan e-ticaret platformu Servislet, Euromaster ile olan iş birliğinin de böylece kapsamını genişletiyor. Euromaster, belirli servis noktalarında Servislet üzerinden online olarak sunulan; periyodik bakım, yağ değişimi, filtre değişimi, fren bakımı, amortisör, akü ve silecek bakımları başta olmak üzere ihtiyaca uygun ve OEM onaylı parçalardan oluşan komple bir hizmet sağlıyor. Aracına servis bakımı satın almak isteyen müşteriler, aracının kilometresine göre seçeceği periyodik bakım dahilinde, değişecek olan parçaları liste halinde inceleyebiliyor. Ayrıca Servislet üzerinden satın alma yapan müşterilere 11 nokta araç kontrolü ücretsiz olarak gerçekleştirilirken, 31 Aralık 2023 tarihine kadar 5000 TL üzerindeki satın alımlarda 250 TL indirim fırsatı sunuluyor.

banner114
KAMPANYA 27.07.2023, 13:52 27.07.2023, 13:59 Taşıma Dünyası
Euromaster Periyodik Bakım Hizmetleri Servislet’te!

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’de 50 ilde 157 servis noktası ile hem lastik hem araç bakım hizmeti sunan Euromaster, Servislet ile olan iş birliğini genişletiyor. Bu kapsamda Euromaster, sektörde yeni bir adım atarak online periyodik bakım satışı hizmetini devreye aldı. Araç sahipleri, Servislet üzerinden, belirli Euromaster servis noktalarından satın alınan periyodik bakım hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanabiliyor. Söz konusu hizmeti kullanmak isteyenlerin ise, 5000’e yakın model arasında kendi araç modelini belirledikten sonra kilometre bilgisini vererek kendisi için uygun Euromaster servis noktasını seçmesi yeterli oluyor.

OEM onaylı parçalar kullanılıyor!

Online periyodik bakım hizmeti dahilinde örneğin, bir araç modelinde 10.000 km bakımında motor yağı değişimi ile filtre değişimi yapılırken ile 60.000 km bakımı seçildiğinde tüm filtrelerle birlikte fren diskleri ve balata değişimleri de uygulanıyor. Servislet üzerinden bakım paketini seçen kullanıcılar, uygun servis noktasını seçtikten sonra randevu alabiliyor, ödeme aşamasının ardından randevu gününde servis noktasına giderek bakım işlemini yaptırabiliyor. Servislet ile birlikte sunulan bakım hizmetleri arasında; periyodik bakım, yağ değişimi, filtre değişimi, fren bakımı, amortisör, akü ve silecek bakımları bulunuyor. Ayrıca araç sahiplerinin seçeceği kilometreye göre periyodik bakım içerikleri değişiyor. Müşteriler, sepete eklediği ve bakım esnasında değişecek parçaları liste halinde inceleyebiliyor, bakım içeriği şeffaf bir şekilde ödeme öncesinde sunuluyor. Tüm bakım süreçlerinde ise OEM onaylı parçalarla birlikte motor yağı değişimlerinde Totalenergies ya da ELF motor yağları kullanılıyor.

Hedef tüm Euromaster servis ağına açılması

Euromaster, Servislet üzerinden gerçekleştirdiği online periyodik bakım hizmetini önümüzdeki dönemde araç bakımı yapan tüm Euromaster servis ağına açılmasını hedefliyor.

5000 TL üzeri işlemlere 250 TL indirim!

Servislet üzerinden Euromaster servis noktalarından periyodik bakım hizmeti satın alan müşterilere 31 Aralık 2023 tarihine kadar 5000 TL üstündeki satın alımlarda geçerli 250 TL’lik bir indirim fırsatı da sunuluyor. Müşterilere Yapı Kredi World, İş bankası Maximum, Garanti Bonus ve Akbank Axess Kartlar’a özel taksit imkanları da bulunuyor.

Ücretsiz 11 nokta araç kontrolü

Euromaster servis noktalarında, Servislet üzerinden satın alma yapan müşterilere 11 nokta araç kontrolü ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Euromaster, ücretsiz sunduğu araç check-up'ı hizmeti ile aracın en önemli noktalarının kontrolünü yaparak yola güvenle devam edilmesini sağlıyor. Ücretsiz araç check-up'ı; lastikler, farlar, amortisör, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar (motor yağı, antifriz, cam suyu, akü suyu), klima, ön düzen ve sileceklerin ücretsiz kontrolünü kapsıyor.

Servislet’in periyodik bakım hizmetiyle ilgili detaylı şekilde tüm bilgilerin yer aldığı web sitesi üzerinden araç uygunluğu ve müsaitlik durumuyla birlikte fiyat teklifi de alınabiliyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159