Eurorepar Car Service’den Motor Yağı Değişim Kampanyası

banner113

Stellantis çatısı altında yer alan, dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, 1199 TL'den başlayan fiyatlarla yağ ve yağ filtresi değişim fırsatı sunuyor. Alanında uzman ekibiyle her markadan ve her yaştan aracın servis ve bakımlarını gerçekleştiren Eurorepar Car Service, üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle motor yağı ve yağ filtresinden oluşan yağ değişim paketini Türkiye çapındaki 150’ye yakın servis ağıyla tüketicilerle buluşturuyor.

banner114
KAMPANYA 28.03.2023, 13:08 Erkan YILMAZ
Eurorepar Car Service’den Motor Yağı Değişim Kampanyası

Araç bakımının önemi kış şartlarından bahar mevsimine geçildiği bu dönemde bir kez daha öne çıkarken, araç bakımının en kritik bileşenlerinden birini motor yağı oluşturuyor. Bu kapsamda “Araçlarına gözü gibi bakanlar Eurorepar’da kazanırlar” sloganıyla bahar ayı kampanyalarına bir yenisini ekleyen Eurorepar Car Service; 1199 TL'den başlayan fiyatlarla yağ ve yağ filtresi değişim fırsatı sunuyor. Eurorepar Car Service; üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle motor yağı ve yağ filtresiyle oluşan yağ değişim paketini cazip fiyatlarla tüketici ile buluşturuyor.

Motor yağı ve yağ filtresi değişiminin önemi

Motor yağı aracınızın en kritik bileşenlerinden biridir. Çünkü motorun içindeki hareketli parçalar arasındaki sürtünmeyi azaltır. Bunu yaparken yağın motorun içinden atık maddecikleri uzaklaştırır ve mekanik parçaların soğumasına yardımcı olur. Atık maddeler her ne kadar düzenli olarak yağ filtresi vasıtasıyla ayrıştırılsa da aracınızın motor yağı kalitesi zamanla düşer ve bu nedenle aracınızın belirli aralıklarla bakıma girmesi gereklidir. Eurorepar Car Service, yılda en az 1 kere veya her 15.000 km’de (hangisi önce dolarsa) araçların bakımını yaptırmalarını önermektedir.

Her marka araca uygun fiyatlı servis

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarından periyodik bakım hizmeti almak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyorlar. Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, garantinin bozulmaması için ilgili standartlara uyum göstererek bakım hizmeti sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak ise; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka aracın doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159