banner69

Alp Özler Akademi Kadın Uzun Yol Şoförleri Yetiştirecek

banner113

Yılnak A.Ş. Genel Müdürü Ömer Gece, "Alp Özler Akademi" projelerini hayata geçirdiklerini duyurdu. Proje kapsamında, özellikle uzun yol şoförlüğüne ilgi duyan gençlere ve kadınlara yönelik özel bir akademi kurulduğu belirtildi.

banner114
Alp Özler Akademi Kadın Uzun Yol Şoförleri Yetiştirecek

Coğrafi açıdan çok önemli ve avantajlı bir nokta konumda olan Türkiye’de, lojistik ve taşımacılık sektöründe özellikle eğitimli ve yetkin personel yetiştirmenin önemine dikkat çeken Yılnak A.Ş. Genel Müdürü Ömer Gece, bu doğrultuda "Alp Özler Akademi" adındaki projelerini hayata geçirdiklerini duyurdu. Proje kapsamında, özellikle uzun yol şoförlüğüne ilgi duyan gençlere ve kadınlara yönelik özel bir akademi kurulduğu belirtildi.

Gece, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Alp Özler Akademi projemiz özellikle kadın şoförlerin uzun yol taşımacılığı alanında meslek edinmelerine destek olmayı amaçlıyor. Projemizin temel hedeflerinden bir tanesi, kadınların lojistik sektöründe daha fazla yer almasını sağlayarak cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak ve sektördeki beceri çeşitliliğini artırmak.”

Lojistik ve taşımacılık sektöründe kadınların azınlıkta olduğunu belirten Ömer Gece, “Uzun yol şoförlüğü gibi zorlu bir alanda kadın şoförlerin varlığı, sektöre değer katacak ve çeşitliliği artıracaktır. Bu nedenle Akademimizde özel eğitim programları düzenleyerek, sektörde daha fazla kadın şoför görmeyi hedefliyoruz. İnsana yatırım yaparak Türkiye'nin lojistik potansiyelini daha da güçlendireceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159