109 şoför ödülüne kavuştu

banner113

İETT, 2022 yılı boyunca yolcular tarafından gelen bildirimler doğrultusunda 9 farklı kategoride en çok teşekkür alan kaptan şoförlerini ödüllendirmeye devam ediyor.

banner114
109 şoför ödülüne kavuştu

Kağıthane Garajı Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, Genel Müdür Yardımcıları Zeynep Pınar Mutlu ve Onur Temürlenk, daire başkanları, birim müdürleri, ÖHO şirketleri ve kooperatif başkanları ile İETT çalışanları katıldı. 109 şoförün plaket almaya hak kazandığı tören, İETT korosunun canlı müzik performansı ile son buldu.

“Ödüle Hak Kazanan Şoförler Nasıl Belirlendi?”

2022 yılı boyunca yolculardan gelen tüm teşekkürler tek tek ekip tarafından okunarak kategorize edildi. Kategorisinde en çok teşekkür alan şoförler, o kategorinin rozetini almaya hak kazandı. Oluşturulan 9 farklı teşekkür kategorisinden yolculardan en çok teşekkürü alarak plaket ve en çok öne çıkan kategorilerde ise rozetlerini almayı hak kazanan şoförler ödüllendirildi. 9’da 9 projesi için tüm Özel Halk Otobüsü şirketlerine, Kooperatiflere, Anadolu ve Avrupa yakasındaki garajlara ziyaretler gerçekleştirildi. Toplam 20 gün süren projede, 20 operatörün tamamına ziyaret düzenlendi ve 150’den fazla kişiye temas edildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159