54 adet Mercedes Conecto otobüs Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi

banner113

Mercedes-Benz Türk ihale kapsamında teslim edeceği 273 adet CNG’li Conecto otobüsün 54 adetini düzenlenen törenle teslim etti. Bu otobüslerin 33 adeti körüklü, 21 adeti de solo. Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Diğer otobüsleri de Hoşdere Otobüs Fabrikamızda 2022 yılının ilk çeyreğinde üreterek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edeceğiz” dedi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 14.12.2021, 13:58 14.12.2021, 15:21 Erkan YILMAZ
54 adet Mercedes Conecto otobüs Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi

13 Aralık 2021 Pazartesi günü düzenlenen törenle 54 Conecto otobüs EGO filosuna katIldı. Törene Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, Otobüs & Kamyon Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, Şehir İçi Otobüs ve Kamu Satış Grup Müdürü Orhan Çavuş, Müşteri Hizmetleri - Otobüs Pazarlama Grup Müdürü Kıvanç Aydilek de katıldı.

Soldan sağa: Cansu Kaya Selman – Mercedes-Benz Türk Otobüs Kurumsal İletişim Koordinatörü, Selen Bal - Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama İletişimi Koordinatörü, Cem Demirel - Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Asistanı, Serra Yeşilyurt - Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi Müdürü, Süer Sülün - Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı, Miray Kutlu - Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü, Selen Altan - Mercedes-Benz Türk Kamu İlişkileri Yöneticisi, Osman Nuri Aksoy -  Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü, Tolga Bilgisu- Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Müşteri Hizmetleri Direktörü, Kıvanç Aydilek  - Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri - Otobüs Pazarlama Grup Müdürü, Cem Sakarkaya - Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Kamu Birim Müdürü, Salih Özen - Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Kamu Teknik Saha Yönetmeni

700’e yakın EGO sürücüsü eğitim görecek

“Türkiye’deki faaliyetlerini 54 yıldır sürdüren Mercedes-Benz Türk olarak, dünyanın en modern otobüs fabrikalarından biri olan İstanbul-Hoşdere Otobüs Fabrikamızda 1995 yılından bu yana otobüslerimizi üretiyor ve geliştiriyoruz” açıklamasını yapan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğimizi EGO personeline verdiğimiz eğitimler ile devam ettiriyoruz. Düzenlediğimiz eğitim programları ile EGO sürücülerini ve teknik personelini yeni araçlarımıza hazırlıyoruz. Bu kapsamda düzenlenen Araç Tanıtım Eğitimleri’nden 18’i kadın olmak üzere 700’e yakın EGO sürücüsünün faydalanmasını planlıyoruz. EGO’nun teknik personeli için düzenleyeceğimiz Teknik Eğitimler kapsamında da bakım, mekatronik ve elektrik/elektronik eğitimlerimizden 300’e yakın personel yararlanacak. Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş olmak üzere; EGO Genel Müdürü Sayın Nihat Alkaş ve tüm meclis üyelerimize teşekkür ederken, tüm bu süreçte emeği geçen değerli yöneticilerimize ve elbette Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda bu otobüslerin her birinde emeğini esirgemeyen arkadaşlarıma da huzurlarınızda tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Soldan sağa: Doğan Celep - Mercedes-Benz Türk Şehir İçi Otobüs ve Kamu Satış Koordinatörü, Nihat Alkaş - EGO Genel Müdürü, Osman Nuri Aksoy -  Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü, Tolga Bilgisu - Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Müşteri Hizmetleri Direktörü, Zafer Tekbufak - EGO Genel Müdür Yardımcısı

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy günün anısına bir hediye sundu. 

Yeni otobüsler Ankara halkına hayırlı olsun

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, konu hakkında “Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ettiğimiz, Hoşdere Otobüs Fabrikamızda üretilen çevreci özelliklerdeki CNG’li otobüslerimiz ile hem Ankara’nın hava kalitesi artacak hem de belediyenin kaynakları en verimli şekilde kullanılacak. Yeni otobüslerin Ankara halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon ve Otobüs Müşteri Hizmetleri Direktörü Tolga Bilgisu ise “EGO'ya teslim ettiğimiz araçlarımıza Mercedes Benz Türk yetkili servisleri tarafından bakım ve onarım hizmetleri verilecek. Ankara halkının sağlıklı günlerde araçlarımızla seyahat etmelerini temenni ediyoruz.” dedi.

Otobüsler Ankara modern taşımacılığının yeni yüzü olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği toplu ulaşımda dönüşüm çalışmasında Otokar'ın Ankara toplu taşımasına hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve EGO yönetiminin, Başkent halkının bizlere gösterdiği güven için tüm Otokar çalışanları adına teşekkür ederim. Türkiye’nin mühendislerinin tasarladığı, ülkemiz topraklarında üretilen otobüslerimizi, bu sefer de Ankara için özenle ürettik. Modern tasarımıyla başkentimize yakışacak konforlu ve çevreci Otokar Kent otobüslerimizi bugün gururla teslim ediyoruz. 2 yıl boyunca vereceğimiz satış sonrası hizmetle de Ankaralılara yakışır bir ulaşım sağlayacağız. Otobüslerimizin Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, EGO Genel Müdürlüğü'ne, Ankara halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Eğitimler 2022 Mart sonuna kadar sürecek

Mercedes-Benz Türk, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğini EGO Eğitim Çalışmaları ile devam ettiriyor. 29 Kasım’da başlayan bu eğitimler Mart 2022 sonuna kadar devam edecek. Mercedes-Benz Türk eğitmenleri bu kapsamda Araç Tanıtım Eğitimi başlığıyla EGO sürücülerine eğitimverirken, teknik kadrolara ise Teknik Eğitimler başlığıyla eğitimler verecek.

18'i kadın 700 sürücü eğitimlere katılacak

Araç Tanıtım Eğitimi’nden 18’i kadın olmak üzere yaklaşık 700 EGO sürücüsü yararlanacak. 29 Kasım’da başlayan bu eğitim kapsamında, araçların teknik tanıtımlarının gerçekleştirilmesi ve Mercedes-Benz’in yeni otobüs teknolojilerinin verimli kullanılması amaçlanıyor. Bu sayede; sürüş ve yolcu taşıma performansının artırılması, sürücüler ve yolcular için konforun artırılması, konfor sistemlerinin doğru işletimi sayesinde sürücünün kondisyonunun ve dolayısıyla sürüş emniyetinin sağlanması da hedefleniyor.

Gerçekleştirilen teslimatların ardından başlayan Teknik Eğitimler ise EGO’nun teknik personeline yönelik olacak. Bu eğitimlerde 300’e yakın teknik personel; tamir ve bakım, mekatronik ve elektrik/elektronik eğitimlerinden yararlanacak.

Hizmetlerini sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Mercedes-Benz Türk, EGO'ya teslim ettiği araçlar için tüm satış sonrası ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda araçlara EGO Genel Müdürlüğü garajlarında garanti süresi boyunca Mercedes Benz Türk yetkili servisleri tarafından bakım ve onarım hizmetleri verilecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159