banner69

Akyazı İlçe Terminali hizmete girdi

banner113

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı’da yapımı tamamlanan ilçe terminalinin açılışına katıldı.

banner114
Akyazı İlçe Terminali hizmete girdi

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın ev sahipliği yaptığı programda Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Yol bakım çalışmalarına 41 milyon 152 bin TL

Başkan Yüce konuşmasında, yapılan yol bakım çalışmalarına dikkat çekerek, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Akyazı’mız için birçok çalışma gerçekleştirdik. Akyazı’da 44 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 41 milyon 152 bin TL yatırım ile 28 kilometre yolun üst yapısı 39 bin 400 ton asfalt ile yeniledik. 3,6 kilometre V kanal, 11 kilometre bordür, 57 bin 792 metrekare kaldırım, 1720 metreküp taş duvar çalışması yaptık. 13 bin 45 metreküp iyileştirme dolgu çalışması da değerli Akyazılı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” diye konuştu

Başkan Yüce: Yeni terminalimiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun

Başkan Yüce, yeni terminalin ilçeye önemli ölçüde fayda sağlayacağını ifade ederek, “Bugünde burada Akyazı’nın uzun yıllardır ihtiyacı olan Akyazı İlçe Terminali açılışı için toplanmış bulunuyoruz. İlçemizdeki toplu taşıma sistemini düzene sokacak olan Akyazı İlçe Terminali’mizi bugün siz sevgili hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Akyazı Belediyemiz tarafından ilçeye kazandırılan bu önemli proje için kıymetli başkanımız Bilal Soykan’a ve meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Akyazı’ya değer katacak ve hemşerilerimizin yaşam kalitesini artıracak projeler için her zaman desteklerimiz devam edecektir. Yeni terminalimiz ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Açılış sonrası tüm protokol üyeleri AK Parti Akyazı ilçe teşkilatının yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159