EGO 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

banner113

EGO Genel Müdürlüğü Etlik Şehir Hastanesine vatandaşların ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmesi amacıyla 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

banner114
EGO 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

206 numaralı hat İvedik Metro-Etlik Şehir Hastanesi güzergâhında, 409 numaralı hat ise Dışkapı-Etlik Şehir Hastanesi-Akköprü güzergâhında 28 Eylül 2022 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesine vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi amacıyla; 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

Başlatılan yeni hat tahsisi kapsamında; 206 hat numaralı İvedik Metro-Etlik Şehir Hastanesi güzergâhında 43, 409 hat numaralı Dışkapı-Etlik Şehir Hastanesi-Akköprü güzergâhta ise 60 olmak üzere İvedik, Dışkapı ve Akköprü Metro İstasyonlarına entegre 103 adet ring servisiyle 28 Eylül 2022 tarihinden itibaren hizmet verilmeye başlandı,. Araçların hareket saatleri, güzergâh ve durak bilgileri https://www.ego.gov.tr/ internet adresinde ve mevcut olan şehir içi ulaşım web bilgi sistemi ile “EGO CEPTE” uygulamasında güncel olarak yayımlanacak.Ankara Büyükşehir Belediyesi, hastaneye ulaşımın güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Şehir Hastanesi çevresi ve bağlantı yollarında ABB ekipleri tarafından, asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159