Havaalanı ulaşımları için HAVASAK filosuna 2 Isuzu NovoLux daha katıldı

banner113

Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımları için hayata geçirilen HAVASAK filosuna 2 Isuzu NovoLux araç dahil edildi. Törende konuşan Başkan Ekrem Yüce, “2 yılda 200 binden fazla vatandaşımızı HAVASAK ile taşıdık. Şimdi ise yoğun talep gören HAVASAK filomuza 2 yeni araç ekleyerek sefer sayılarımızı arttırıyoruz. Bizleri tercih eden ve memnuniyetini ifade eden her bir vatandaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni araçlarımız HAVASAK’a ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

banner114
Havaalanı ulaşımları için HAVASAK filosuna 2 Isuzu NovoLux daha katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımları için hayata geçirilen HAVASAK filosuna dahil edilen 2 Isuzu Novo Lux yeni araç düzenlenen törenle hizmete alındı.

Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, ilçe başkanları, Genel Sekreter Mustafa Ak, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar, bürokratlar katıldı. 2 yılda 200 binden fazla vatandaşın tercih ettiği HAVASAK’ların havaalanı ulaşımlarında büyük konfor ve rahatlık sağladığını ifade eden Başkan Yüce, yoğun talep dolayısıyla 2 yeni araçla sefer sayılarını artırdıklarını belirtti.

Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz

‘Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin ihtiyaç duyulan her noktasında hizmetlerimize devam ediyoruz’ ifadeleriyle sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin gelişimini, kalkınmasını, büyümesini sağlayan projelerin yanında hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak için üst yapı, alt yapı ve ulaşım konularında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

HAVASAK’larla havaalanı ulaşımlarını çözüme kavuşturduk

Eskiden Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelmenin, havalimanından Sakarya’ya gelmekten daha kolay olduğunu ifade eden Başkan Yüce, “Uçaktan inen ve Sakarya’ya gitmek isteyen yolcular nasıl gideceğini düşünürdü. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak hizmete sunduğumuz HAVASAK araçlarımız sayesinde bu sorunu güvenli bir şekilde çözüme kavuşturmuştuk. Güler yüzlü ve profesyonel personelimiz ile hizmete başladığımız ilk günden beri olumlu geri dönüşler alıyoruz. Araçlarımızın bakımlarını ve servis zamanlarını kesinlikle aksatmıyoruz. Aynı zamanda yeni model araçlarımızla yolcularımızın keyifli ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için trafik kurallarına uymaktan kesinlikle ödün vermiyoruz” diye konuştu.

Filoya 2 yeni Isuzu NovoLux

HAVASAK’lara yoğun talep olduğunu, vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ekrem Yüce, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Araç filomuz her geçen gün daha çok büyüyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda da inşallah büyümeye devam edecek. 2 yılda 200 binden fazla vatandaşımızı HAVASAK ile taşıdık. Şimdi ise yoğun talep gören HAVASAK filomuza 2 yeni araç ekleyerek sefer sayılarımızı arttırıyoruz. Bizleri tercih eden ve memnuniyetini ifade eden her bir vatandaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni araçlarımız HAVASAK’a ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159