banner69

İETT şoförü Fatih Mehmet Haskan ödüllendirildi

banner113

17 yıldır İETT bünyesinde şoför olarak görev yapan Fatih Mehmet Haskan, araç sürüşü, yolcularla örnek iletişimi ve trafik sicilinin kusursuzluğu sebebiyle İETT Genel Müdürü İrfan Demet tarafından ödüllendirildi.

banner114
İETT şoförü Fatih Mehmet Haskan ödüllendirildi

İstanbul’un toplu ulaşımının %60’ı İETT tarafından sağlanıyor. Bir günde 55 bin farklı sefer yapılıyor ve günde 4 milyondan fazla yolculuk gerçekleştiriliyor. Tüm bu hizmetin sağlanmasında da İETT şoförlerinin büyük bir emeği bulunuyor.

17 yıldır kesintisiz olarak İstanbullulara hizmet veren İETT kaptan şoförü Fatih Mehmet Haskan, bu 17 yıllık süre boyunca neredeyse her gün yaklaşık 8 saat trafikte olmasına rağmen, hiçbir trafik cezası, trafik kazası ve yolcu memnuniyetsizliği gibi durum yaşamaması, yolculardan ve amirlerinden çok sayıda olumlu geri bildirimler alması sebebiyle İETT tarafından ödüllendirildi.

İstanbullulara hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu ifade ederek, “İşimi çok severek yapıyorum. Her sabah görevime 45 dk – 1 saat erken geliyorum. Aracımla vakit geçirerek kontrollerini yapıyorum. Yolcularımıza yardım etmeyi, sorularını yanıtlamayı seviyorum. Ben bir yolcu olarak nasıl bir tavırdan mutlu olacaksam, ben de kendilerine aynı o şekilde davranmaya çalışıyorum ve bu da mutlu ediyor. Otobüs ve İstanbul benim için bir tutku” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159