LED ekranlı duraklar yolculuğu kolaylaştırıyor

banner113

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ulaşımda devrim yaparak toplu taşıma sistemini sil baştan değiştirmesi ile birlikte, ulaşım ağı her geçen gün daha kullanışlı hale geliyor. Düzce Ulaşım A.Ş. tarafından otobüs duraklarına entegre edilen bilgilendirme ekranları ile otobüslerin hareket saatleri led ekranlara yansıtılıyor.

banner114
LED ekranlı duraklar yolculuğu kolaylaştırıyor

Düzce Belediyesi’nin, ulaşım alanındaki yatırımları devam ediyor. Düzce Belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş, Düzce Merkez’de otobüs duraklarına yerleştirdikleri bilgilendirme ekranları ile vatandaşların otobüslerin hareket saatlerini anında görmesini sağladı. Akıllı duraklar, toplu taşıma araçlarında bulunan GPS sisteminden aldıkları anlık koordinat bilgilerini data hattı vasıtasıyla duraklarda bulunan ekranlarda vatandaşların bilgisine sunuyor.

Öte yandan Düzce Ulaşım A.Ş., akıllı telefon ve web uygulaması ile vatandaşların durağa gitmeden otobüsün nerede olduğunu ve durağa ne zaman geleceğini takip edebilecekleri KentKart Mobile uygulamasının da hayata geçtiğini duyurdu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159