Otokar Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 46 adet CENTRO teslim etti

banner113

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, CENTRO mikrobüs teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Sahip olduğu özellikler, ferah iç hacmi ve düşük işletme giderleriyle kısa sürede şehir içi toplu taşımcılığının gözdesi olmayı başaran CENTRO'nun yeni teslimat adresi Muğla oldu. 46 adet Otokar CENTRO, Bodrum Torba Otogarı’nda gerçekleştirilen tören sonrası hizmete başladı. Otokar Mayıs içinde 14 adet CENTRO teslimatı daha yapacak.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 28.04.2023, 10:29 28.04.2023, 10:41 Erkan YILMAZ
Otokar Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 46 adet CENTRO teslim etti

ıTürkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını yenilikçi araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Ürettiği araçlarıyla dünyanın 60'a yakın ülkesinde toplu taşımaya güç veren Otokar'ın toplu taşımacılığa yeni bir soluk getiren aracı CENTRO, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin de tercihi oldu. Belediyenin ulaşım şirketi MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticari İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş) tarafından alınan 46 adet CENTRO mikrobüs, düzenlenen törenle Muğlalılara hizmet vermeye başladı.

Tarih ve turizmin başkentleri arasında yer alan Muğla'da şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla MUTTAŞ filosuna katılan 46 Otokar CENTRO'nun teslimat töreni Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Halis Kabaş, Ulaşım Dairesi Başkanı Emre Tümer, MUTTAŞ Genel Müdürü Sedat Bayrak, Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Tarkan Burak, Yedek Parça Pazarlama ve Satış Müdürü Nur Tunç ve Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

Törende Muğla'nın toplu ulaşımda bir kez daha Otokar'ı tercih etmesinden dolayı gurur duyduklarını belirten Otokar Otobüs Satış Müdür Murat Torun, "Markamıza duyulan güven için başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Otokar olarak halihazırda Muğla Büyükşehir Belediyesi filosunda bulunan 150'ye yakın aracımızla hizmet veriyoruz. Toplu taşıma alanında hem yurt içinde hem de yurt dışındaki ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda tasarlayıp ürettiğimiz CENTRO mikrobüsümüz tam alçak tabanı, üstün manevra kabiliyeti ve yüksek performansının yanı sıra düşük işletme giderleri ile de kullanıcısına fayda sağlıyor. Araçların Muğla'ya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159