Tekirdağ toplu ulaşımında hizmet veren ilçe minibüsçüleri Başkan Kadir Albayrak ile buluştu

banner113

Tekirdağ il genelinde, şehiriçi ulaşımında söz sahibi olan, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Yönetmeliği kapsamında Elektronik Ücret Toplama Sistemine entegre vaziyette toplu taşıma hizmeti veren, tüm ilçelerden minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcilerinin yer aldığı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Süleymanpaşa İlçesi'nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

banner114
Tekirdağ toplu ulaşımında hizmet veren ilçe minibüsçüleri Başkan  Kadir Albayrak ile buluştu

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, TETUS sisteminin işleyişi, minibüs esnafının daha önceki toplantılarda gündeme getirdikleri talepleri hakkındaki gelişmeler ve ulaşım alanındaki son çalışmalar ile ilgili genel bir değerlendirmede bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ il genelinde faaliyette bulunan minibüs kooperatiflerinin temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve toplu ulaşım sistemindeki son durumu ve yapılması gerekenleri masaya yatırdıklarını belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her alanda halkımıza en iyi hizmeti verme hedefini kendisine misyon olarak belirlemiştir. Ulaşım da bu konulardan bir tanesi. Bu anlamda Ulaşım alanındaki paydaşlarımız olan minibüs kooperatiflerimizin taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik. Yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Halkımıza kaliteli ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunabilmek amacıyla, ortak akıl ile en iyiye hep birlikte ulaşma çabası içerisindeyiz" dedi.

Daha sonra minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri tek tek kürsüye gelerek görüş, talep ve önerilerini dile getirdiler. Toplantı genel değerlendirme ve temennilerin ardından sona erdi. Toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, daire başkanları, şube müdürleri ile Tekirdağ il genelinde TETUS kapsamında faaliyet gösteren minibüs kooperatiflerinin başkan ve temilcileri katıldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159