banner69

Ücretsiz ring araçları tanıtıldı

banner113

Boluluların hizmetine giren ücretsiz ring araçları tanıtıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 4 yeni araçla ilgili “2009 yılında ben belediye başkan adayı iken bu sözü vermiştim. O zaman nasip olmadı, seçilemedik. Ama şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

banner114
Ücretsiz ring araçları tanıtıldı

Bolu’da geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla müjdesini verdiği ücretsiz ring araçları hizmete girdi. Bolu Belediye Başkanlığı’nca hayata geçirilen ve Bolu ile özdeşleşen “patates”, “nilüfer” , “kozalak” ve “mantar” isimleri verilen ücretsiz ring araçları bugün basın mensuplarına tanıtıldı.

“Otobüsler tamamen ücretsiz”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan basın mensuplarıyla, nilüfer adlı ring aracına binerek, güzergâhta tur attı. Burada ücretsiz ring projesi ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bugün söz verdiğimiz bir hizmeti yerine getirmek ve bu hizmeti tanıtmak için sizi buraya davet ettik. Anıtpark’ın arkasından başlayıp, Cumhuriyet Caddesi’nden devam edecek, Yukarı Çarşı’dan İsmet Paşa Caddesi üzerinden ringi tamamlayacak bir ücretsiz ring hattı yapacağız demiştik. İşte bu proje gerçek oldu. 4 adet otobüsümüzü satın aldık. Bu otobüsler tamamen ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Bu ücretsiz ring sayesinde halkımızın araçlarıyla bu yoğun trafiğin içine girmelerini engellemeyi amaçlıyoruz.” dedi.

“İnşallah Bolumuza hayırlı olur”

Başkan Özcan, ring otobüslerine verilen isimler ve çalışma saatleri ile ilgili de “Tabi otobüslerimize de değişik isimler verdik. Mesela şu an arkasında durduğumuz otobüsümüzün adı ‘Nilüfer’. Onun arkasındaki ‘mantar’, yine diğer iki aracımız da ‘kozalak’ ve ‘patates’. Bu hizmetimiz sabah 8’de başlıyor gece 23.00’e kadar devam ediyor. Duruma göre her 3 dakikada bir de geçiyor, 10 dakikada bir de geçiyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımız yoğun saatlere göre ayarlamasını yapıyorlar. Yaz aylarında çalışma saatleri daha da artabilecek. İnşallah Bolumuza hayırlı olur.” diye konuştu.

“2009 yılında bu sözü vermiştim”

Özcan ayrıca, projenin 13 yıl öncesine dayandığını açıklayarak, “Bu hizmetle ilgili 2009 yılında ben belediye başkan adayı iken bu sözü vermiştim. O zaman nasip olmadı, seçilemedik. Bu zaruri bir hizmetti bana göre. Ama şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159