ABC Lojistik, 200 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus Treyler aldı

banner113

Tırsan dev bir satışa daha imza attı. Lojistik sektörünün öncü kuruluşlarından ABC Lojistik, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosunu 200 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler ile güçlendirdi. Son yapmış olduğu yatırım ile birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 625’e ulaştı. ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, “treyler yatırımlarımızda her zaman tek tercihimiz Tırsan” dedi.

banner114
LOJİSTİK 07.10.2020, 14:34 09.10.2020, 12:17 Erkan YILMAZ
ABC Lojistik, 200 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus Treyler aldı

Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan, salgına karşı gerekli tüm önlemleri alarak fiziki teslimat törenlerine devam ediyor. Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilen, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Bilen, ABC Lojistik Genel Müdür Hüseyin Cingi ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

“Her zaman tek tercihimiz Tırsan”

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, “Tırsan ile uzun yıllardır devam eden başarılı bir iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Filomuzda, her zaman en donanımlı ve verimli ekipmanları kullanıyoruz. Bundan dolayı treyler yatırımlarımızda her zaman tek tercihimiz Tırsan” açıklamasında bulundu.

Zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayacağız

Tırsan ürünlerinin kalitesine ve verimliliğine vurgu yapan Bilen, “Firmamız özellikle tren ve deniz yolu taşımacılığı yapıyor. Yeni alımını yapmış olduğumuz intermodal taşımacılığa uygun Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlar ile filomuzu daha da güçlendirerek, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayacağız. Ayrıca, Tırsan’ın sahip olduğu geniş satış sonrası servis ağına ve kaliteli hizmetlerine duyduğumuz güven sonsuz. Tırsan, ihtiyaç duyduğumuz her koşulda yanımızda” dedi.

Merkez üssümüz Kayseri

ABC Lojistik’in faaliyetleri hakkında da bilgi veren Ergun Bilen, “Firmamız, merkez üssü stratejik konuma sahip Kayseri'de, 5 bin m² kapalı ve 30 bin m² açık alan üzerine kurulu olup, başta Asya ve Avrupa olmak üzere en geniş coğrafyada müşterilerimize hizmet sunuyor. İş ortaklarımıza kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığını kullanarak kısa zamanda üstün kalitede çözüm sunarken, aynı zamanda koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizden de ödün vermeden hizmet sağlıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus operasyonlarda büyük avantaj sağlayacak

Teslimat töreninde ABC Lojistik’e teslimatı yapılan Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “ABC Lojistik’in bugün teslimatını yapmış olduğumuz 200 adetlik Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlarını özellikle tercih etme nedeni, treylerlerin sahip olduğu arka açılır baba sistemi sayesinde 600 mm ekstra arka giriş genişliği sağlaması. Araç bu özelliğiyle müşterimize operasyonlarında büyük avantaj sağlayacak. ABC Lojistik’in ihtiyaçlarını karşılayan bir diğer önemli neden, aracın intermodal taşımacılığa uygun tren yükleme sistemi opsiyonun olmasıdır” dedi.

Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünler geliştiriyoruz

Erkoç açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Türkiye’nin 43 yıldır aralıksız güvenilir lideri Tırsan olarak, ödüllü Ar-Ge merkezimizde müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda son teknoloji ürünler geliştiriyoruz. Aldığımız uluslararası ödüllerle mühendislik alanındaki başarılarımıza her gün yenilerini eklemeye devam edeceğiz. ABC Lojistik’in filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyor ve başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor.

T.SCS X+ aracı, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirilmiştir. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur. Ayrıca Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu arka açılır baba sistemi ile 600 mm ekstra arka giriş genişliği sağlayarak, kullanıcılara operasyonel kolaylık avantajı sunmaktadır.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.950 ve 3.000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159