Akran Lojistik’e 10 Otokar semi-treyler

banner113

Otokar, Gemlik’te faaliyet gösteren Akran Lojistik’e 10 adet ADR sertifikalı 40 ft high cube konteyner taşıyıcı semi-treyler teslim etti.

banner114
LOJİSTİK 24.03.2014, 15:41 24.03.2014, 15:45 Taşıma Dünyası
Akran Lojistik’e 10 Otokar semi-treyler
Akran Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, “Nakliye işine başladığımız 2000 yılından beri şehirlerarası ve uluslararası yük taşımacılığı yapıyoruz. Bunun dışında nakil ve binek araç alım satımı, devir ve kiralama işlemleri, yurt içi ve yurt dışında inşaat, turizm seyahat acenteciliği, her türlü akaryakıt ve petrol ürünlerinin toptan ve perakende ticaretini gerçekleştiriyoruz. Filomuzda 25 tır, 2 kamyon, 60’dan fazla römork, 10 adet kiralık araç bulunuyor. Bugün Otokar’dan teslim aldığımız yeni semi-treylerle ile filomuzu güçlendirerek müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi. 

Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı, “Konteyner taşımacılığında son teknolojileri uyguladığımız ve uluslararası kalite standartlarında ürettiğimiz ürünlerimiz bugün Türkiye’nin önde gelen taşımacılarının tercihi oluyorlar. Gerek güvenlik gerekse kullanıcı isteklerine ve beklentilerine uygunluk anlamında ideal bir taşıma çözümü sunuyorlar. Bugün Akran Lojistik’e 10 adet konteyner taşıyıcı semi-treyler teslim ettik. 20, 30, 40 foot standart ve 40 foot high cube taşıyabilen bu araçların bir özelliği de ADR sertifikalı konteyner taşıyıcılar olması. Üzerine 20 veya 30 foot konteyner konulduğu zaman yükleme kolaylığı sağlayan özel platformlara sahip Otokar semi-treylerleri hem müşterimizin ihtiyacına uygun hem de kalite güvencesi ile en iyi çözümü sunmak üzere tasarlandılar. Yeni araçların Akran Lojistik’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159