Aksigorta, Borusan Lojistik ile iş birliğine imza attı

banner113

Aksigorta, Türkiye’de bir ilki hayata geçirerek, ihtiyaca yönelik kompakt ürün tasarladı. Borusan Lojistik ile yaptığı iş birliği kapsamında Aksigorta, şirketin ihtiyacına yönelik yeni bir iş modeli oluşturarak, yük ve araç sahipleri için dijital lojistik platformu ETA’yı hayata geçirdi ve sürücüler için yeni bir sorumluluk poliçesi oluşturdu.

banner114
LOJİSTİK 28.06.2022, 11:22 Erkan YILMAZ
Aksigorta, Borusan Lojistik ile iş birliğine imza attı

 Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Aksigorta, Türkiye’de bir ilki hayata geçirdi. Borusan Lojistik’in ihtiyacına yönelik olarak yeni bir iş modeli geliştiren Aksigorta, yük ve araç sahiplerini buluşturan dijital lojistik platformu ETA için yeni bir ürün tasarladı ve Borusan’ın alt taşıyıcıları için yeni bir sorumluluk poliçesi çıkarttı. Bu poliçe ile yola çıkan sürücüler sefer bazlı sigortalarını yaptırıyor ve araç içinde taşınan tüm ürünler Aksigorta teminatı ile ulaşıyor.

Borusan Lojistik ETA projesinde, müşterilere uçtan uca dijital bir süreç sunuluyor. Sürücü ilk olarak Aksigorta WhatsApp hattına yazıyor. Sürücüleri dijital asistan ADA karşılıyor ve poliçe için işlemlerini Robotik Süreç Otomasyonuna devrediyor. Poliçe kesildiğinde ise sürücüye SMS ile bilgilendirme yapılıyor. Tüm iş sürecinin dijital ortamda tamamlandığı bu sistem ile aksiyonlar hızla alınırken, sürücüler güvenle yolculuklarına çıkıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159