Alışan Lojistik’in tercihi Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX oldu

MAN, IToY 2021 (Truck of theYear – Yılın Kamyonu) seçilen TGX serisi ile lojistik sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor. 1985 yılından bu yana sektörün en önemli oyuncularından biri olan Alışan Lojistik A.Ş., yeni araç yatırımında, MAN’ı tercih etti. Özellikle Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanındaki öncü çalışmaları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosunu 10 adet MAN TGX 18.470 4X2 BL SA UY- ADR’li çekici ile güçlendirdi. Firma ayrıca araçlarla birlikte MAN’ın sunduğu Comfort Süper Mobilite Garanti dahil Bakım Paketi’ni de satın aldı.

banner114
LOJİSTİK 07.05.2021, 14:00 Erkan YILMAZ
Alışan Lojistik’in tercihi Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX oldu

Müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gören MAN; her ihtiyaca cevap veren zengin donanım ve model çeşitliliğinin yanı sıra IToY 2021 (Truck of theYear – Yılın Kamyonu) seçilen TGX serisi kamyon ve çekicileri ile pazarda fark yaratmaya devam ediyor. İleri teknoloji, dayanıklılık, performans ve yakıt tasarrufu gibi birçok özelliğiyle öne çıkan MAN çekicilerini en son, Türkiye’nin en büyük 500 şirketinden biri olan Alışan Lojistik A.Ş. tercih etti.

36 yıl önce uluslararası taşımacılık alanında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Alışan Lojistik A.Ş., müşterilerine sunduğu yenilikçi, hızlı, esnek ve değer katan entegre lojistik çözümler ile kısa sürede büyüyerek, Türkiye’nin önde gelen lojistik hizmet servis sağlayıcılarından biri oldu. Bugün; uluslararası, intermodal, yurt içi, likit, enerji, demiryolu taşımacılığının yanı sıra depolama ve antrepo hizmetleri ile katma değerli hizmetler sunan Alışan Lojistik, kimyasal tanker yıkama, sigortacılık ve inşaat taahhüt alanlarında da faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

Alışan Lojistik’in yeni yatırım planı kapsamında satın aldığı 10 adet MAN TGX 18.470 4X2 BL SA UY- ADR’li çekici, İstanbul İkitelli MAN Tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve MAN Kamyon Satış Bölge Yöneticisi Özgür Tutumlu ‘nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Alışan Lojistik A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, Satın Alma ve Araç İşletme Müdürü Kaan Gezek katıldı. Firma ayrıca; filosuna kattığı Yılın Kamyonu ödüllü yeni MAN çekicilerle birlikte, MAN’ın sunduğu Comfort Süper Mobilite Garanti dahil Bakım Paketi’ni de satın aldı.

“MAN, özenle seçtiğimiz ve yol arkadaşlığına güvendiğimiz bir marka”

Törende konuşan Alışan Lojistik A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, şunları söyledi:“Alışan Lojistik A.Ş. olarak, özellikle bu pandemi döneminde, ağırlıklı olarak kimyasal madde ve FMCG lojistiği yaptığımız için, gıda ve temizlik malzemesi sektörlerine verdiğimiz hizmetlerde bir kapasite azalması olmaksızın, çarkların dönmesi ve tüketicinin temel ihtiyaçlarına ulaşabilmesi için tedarik zincirinin önemli bir halkası olarak görevimizin başında yer aldık, almaya devam ediyoruz. Bu nedenle de 36 yıldır ulusal ve uluslararası arenada müşterilerimize en iyiyi sunmak adına yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün de bu yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinden biri olarak, seçtiğimiz yol arkadaşlarımıza büyük özen gösteriyoruz. MAN da özenle seçtiğimiz, hem araç hem de hizmet kalitesine güvendiğimiz bir yol arkadaşı. Sadece satışta değil, satış sonrası sunduğu hizmetlerle de bize katkı sağlıyor. Biz de katkısına inandığımız MAN markası ile filomuzu daha güçlendirme kararı aldık. Bu çerçevede de bugün araç filomuza, 10 adet, Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX serisi çekici kattık. MAN ile iş birliğimiz ve araç yatırımlarımız bu yıl içerisinde yoğun şekilde devam edecektir.

“2021-Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX serisi pazarda fark yaratıyor”

IToY 2021 – Yılın Kamyonu seçilen yeni nesil MAN araçlarının her alanda öne çıktığını vurgulayan Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun; “MAN olarak, yarının teknolojisine sahip araçlarımız ile müşterilerimize en iyiyi sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün teslimatını yaptığımız çekiciler de 2021 yılın çekicisi ödülünü kazanan yeni nesil TG3 serisi ve GM kabinli araçlardır. Retarder, otomatik şanzıman, klima, buzdolabı, ADR gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu MAN çekicileri; sahip olduğu üstün nitelikleri ile lojistik başta olmak üzere birçok sektörden yoğun ilgi görüyor. Öncü teknolojisi, üstün performansı, düşük yakıt tüketimi, yardım sistemleri ile standartları belirlemeye devam eden MAN çekicileri; göz alıcı tasarımlarının yanında sahip oldukları inovatif sürüş destek sistemleriyle de ‘geleceğin aracı’ olarak tanımlanıyor.

Araçların sahip oldukları üstün nitelikleri ile birlikte, aynı zamanda tüm sektörlerin yakından tanıdığı satış ve satış sonrası hizmetler kalitemiz ile 7/24 daima müşterilerimizin yanında oluyoruz. TopUsed ile takas fırsatlarından finans kampanyalarına kadar en avantajlı seçenekleri bir arada sunuyoruz. Bu ayrıcalıklı hizmetler de bizi farklı kılıyor ve tercih sebebi yapıyor. Bugün de sektörünün büyük oyuncularından Alışan Lojistik’e yeni çekici teslimatlarını yaptık. Araçların kendilerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159