ATA Freight Türkiye’ye ‘Harika İşyeri Sertifikası’

banner113

Lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight Türkiye, ‘Great PlacetoWork’ tarafından gerçekleştirilen analizlere dahil olarak ‘Harika İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı. ATA Freight Türkiye Genel Müdürü Erkan Aksoy, "Yapılan ankete göre ATA Freight Türkiye çalışanlarının yüzde 98’i, ‘Şirkete geldiğimizde çok iyi karşılandık ve çok iyi hissettik’ dedi

banner114
LOJİSTİK 26.07.2022, 10:30 26.07.2022, 10:34 Erkan YILMAZ
ATA Freight Türkiye’ye ‘Harika İşyeri Sertifikası’

Lider küresel lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight, Türkiye operasyonuylaGreatePlacetoWork yani ‘Harika İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Yapılan ankete göre ATA Freight Türkiye çalışanlarının yüzde 98’i, “Şirkete geldiğimizde çok iyi karşılandık ve çok iyi hissettik” dedi. ATA Freight Türkiye, 6 ülkede kendi operasyonuyla faaliyet gösteren, tüm dünyada lojistik ve nakliye hizmetleri sunan ATA Freightbünyesindesöz konusu sertifikayı alan ilk ülke oldu. Great PlacetoWork Enstitüsü, 1992’den bu yana gerçekleştirdiği milyonlarca çalışanın geri bildirim anketiyle en iyi işverenleri belirliyor. Yapılan analizlerle, hak kazanan şirketlere ‘Great PlacetoWork’ (Harika İşyeri Sertifikası) veriliyor.

Bu yıl ilk kez ‘Harika İşyeri Sertifikası’na başvuran ATA Freight Türkiye, gerekli kriterleri sağlayarak 2022-2023 dönemi için sertifikalı oldu. Anket sonuçlarına göre ATA Freight Türkiye’nin aldığı en yüksek skor ‘karşılama’ konusundaydı. Anket sonucuna göre çalışanların yüzde 98’i ‘Şirkete geldiğimizde çok iyi karşılandık ve kendimizi çok iyi hissettik’ dedi.

ATA Freight Türkiye Genel Müdürü Erkan Aksoy, ödül hakkında şöyle konuştu: “Söz konusu sertifika çalışanlarımızın bağlılığı konusunda bizlere gurur verdi. ATA Freight Türkiye olarak iş gücümüzü büyük bir güç olarak görüyoruz. Kurumlarda başarının çalışan mutluluğu ve bağlılığıyla birlikte geldiğini biliyor ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

ATA Freight 

1996 yılında kurulan ve merkezi New York'ta bulunan ATA Freight, yenilikçi taşımacılık yönetimi çözümleri konusunda uzmanlaşmış, global bir lojistik sağlayıcısıdır. ATA Freight, geleneksel bir uluslararası nakliye şirketinden, yenilikçi ve tam entegre tedarik zinciri çözümleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerden biri haline gelmiştir.

ATA Freight'in başarısı, ekip üyelerinden müşterilerine ve şirkete duyduğu sahiplikle ilişkilidir. New York'ta bir ofisle başlayan ve yıllar boyunca büyüyüp gelişerek 30'dan fazla ofis ve 400'den fazla ekip üyesine ulaşan ATA Freight, global olarak ABD, Türkiye, Hindistan, Çin ve Meksika'da ofislere sahiptir. ATA Freight, hedeflerini sürekli olarak artırarak büyümeye devam etmek için çalışır.

ATA Freight'in değerlerinin merkezinde dürüstlük, bağlılık ve mükemmellik yer alır. En önemli varlığı olan insan kaynağı, değerlerinin günümüzde ve gelecekte de yaşayacağının teminatıdır. En güçlü özellikleri olan hızlı ve esnek servisleri, yenilikçi çözümleri ve çicari hat uzmanlığı, güçlü şirket değerlerini birarada tutan temellerdir. ATA Freight, kişisel bir dokunuşla müşterilerine özgürlük ve kontrol sağlar.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159