banner69

BATI Innovative Logistics 2023 İzmir Logishtech 2023 Fuarı'nda

banner113

27-29 Eylül tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek 2023 Logishtech Fuarı’na katılacak olan BATI Innovative Logistics, bu fuar sayesinde müşterileriyle ve iş ortaklarıyla en son lojistik teknolojileri ve sektördeki gelişmeleri paylaşma fırsatı bulacak

banner114
LOJİSTİK 20.09.2023, 09:44 20.09.2023, 09:51 Erkan YILMAZ
BATI Innovative Logistics 2023 İzmir Logishtech 2023 Fuarı'nda

BATI Innovative Logistics, 30 yılı aşkın bir süredir lojistik sektöründe faaliyet göstererek müşterilerine küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve lojistiğin her alanında kalite ve mükemmellik sağlama misyonuyla büyük bir başarı elde ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm ortaklığı yaklaşımı ile, Batı Innovative Logistics, müşteri odaklı yaklaşımı, yenilikçi çözümleri ve sektördeki liderliği ile sektörünün öncü firmalarından biri olarak öne çıkıyor. Bu yıl İzmir'de düzenlenecek olan Logishtech 2023 Fuarı'nda yer alacak önemli kuruluşlar arasında yer alan BATI Innovative Logistics, sektördeki yenilikler ve geleceği şekillendirmek isteyen tüm profesyonellerle bir araya gelmek için tüm hazırlıklarını tamamlıyor.Logishtech Fuarı, her yıl dünya genelinden lojistik, taşımacılık ve tedarik zinciri sektörlerinin önde gelen oyuncularını bir araya getiriyor. Bu yılki etkinlik, 27-29 Eylül tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek..

BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, fuarla ilgili olarak: “Logishtech Fuarı, lojistik sektöründeki son yenilikleri takip etmek ve iş birliklerini güçlendirmek için mükemmel bir platform sunuyor. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için buradayız” diyor. Fuar boyunca, BATI Innovative Logistics ekibi, şirketin son ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi verecek, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacak ve sektördeki en iyi uygulamaları tartışacak. Ayrıca, fuar sırasında düzenlenecek etkinliklere katılacak olan BATI Innovative Logistics yeni iş birliği fırsatları için görüşmelerde bulunacak.

BATI Innovative Logistics'in Logishtech 2023 Fuarı'ndaki katılımı hakkında daha fazla bilgi almak ve sektörel anlamda yeni iş birliği fırsatları ile ilgili görüşmeler yapmak için etkinlik tarihini ajandanıza not almayı, organizasyon web sitesi www.logistech.com.tr ‘den ücretsiz katılımcı kartınızı oluşturmayı ve fuar alanında yer alan A Hall A226 numaralı BATI Innovative Logistics standını ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159