banner69

DHL Express Türkiye acenteleri ile buluştu

banner113

DHL Express Türkiye, 37 farklı il ve bölgesindeki acenteleriyle İstanbul Havalimanı’ndaki Gateway binasında bir araya geldi. Yıllık değerlendirmenin yapıldığı ve önümüzdeki dönemin hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda, uzun yıllardır birlikte çalışılan acentelere Kıdem Ödülleri de verildi.

banner114
LOJİSTİK 20.12.2023, 21:56 20.12.2023, 22:00 Erkan YILMAZ
DHL Express Türkiye acenteleri ile buluştu

DHL Express Türkiye, her yıl düzenli gerçekleştirdiği Yıllık Acente Konferansı’nı tamamladı. Ülkenin 37 farklı il ve bölgesinden gelen iş ortaklarının katılımıyla İstanbul Havalimanı’ndaki Gateway binasında gerçekleştirilen toplantıda, yıl sonu değerlendirmesi, şirketin geleceğe dair vizyonu, ürün ve hizmetlerinin yanı sıra acentelerin talep ve beklentileri görüşüldü. DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu ve Genel Müdür Yardımcılarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, uzun yıllardır birlikte çalışılan acentelere başarılarını kutlamak amacıyla Kıdem Ödülleri de takdim edildi.

Yıllık Acente Konferansı’nda açılış konuşması yapan DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu, şirketin başarısında önemli paya sahip olan iş ortaklarıyla yapılan bu buluşmaların sektörün gelişmesi açısından da çok değerli olduğunu ifade etti. Demiroğlu, “Ülkemizde hızlı hava taşımacılığı sektörünün lider şirketi olarak 1981 yılından beri en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bünyesinde yer aldığımız DHL Group, küresel ticareti kolaylaştırarak ülkemizdeki şirketlerin başarısına katkıda bulunan bir misyonla faaliyet gösteriyor. Biz de siz değerli iş ortaklarımızla birlikte ülkemizin dört bir yanında bu misyon ve değerlerimizle müşterilerimize, sektörümüze ve ekonomimize önemli katkılar sunuyoruz. Global ekonominin zorlu bir dönem geçirdiği 2023 yılını başarıyla tamamladık, 2024 ve sonrası için de hedeflerimizi belirledik. Bugün burada sizlerle fikir alışverişi yapmak, iş süreçlerimize yönelik ihtiyaçları belirlemek, taleplerinizi dinlemek ve pazar lideri olarak konumumuzu daha da güçlendirecek stratejilerimizi konuşmak için bir araya geldik. Sizlerden aldığımız geri bildirimlere çok önem veriyoruz. Güçlü iş birliğimizin getirdiği başarıyı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Bize duyduğunuz güven, özveriniz ve katılımınız için tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.

Acentelere başarı ödülü verildi

Acenteleriyle güçlü ve sürdürülebilir ilişkiler geliştiren DHL Express Türkiye, acentelerinin başarılarını kutlamak amacıyla 10-15 ve 25 yıllık acentelerine Kıdem Ödülleri verdi. Acenteler ödüllerini DHL Express Türkiye'nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asil Bütün ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Efe Başaran’dan aldı.

DHL 

1969 yılında kurulan DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. DHL bünyesinde yer alan birimler, ulusal ve uluslararası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve taşımacılık çözümlerine, uluslararası ekspres kara, hava ve deniz yolu taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine uzanan benzersiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 395 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin sınırları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur.

Teknoloji, yaşam bilimleri, sağlık, mühendislik, üretim & enerji, perakende ve otomotivin de aralarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve sektöre özel çözümleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, DHL Group’un bir parçasıdır. Grup, 2022 yılında 94 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve çevreye karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya pozitif katkı sağlayan DHL Group, 2050 itibarıyla sıfır emisyon hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DHL Group’un uluslararası ekspres hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren global lider firmasıdır.

DHL Express Türkiye 

1981 yılında kurulan DHL Express Türkiye, geniş müşteri kitlesiyle Türkiye'de hızlı hava taşımacılığı sektörünün lideri konumundadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından günde toplam 4 uçuş gerçekleştiren DHL Express, İstanbul'un iki yakasından da uçak kaldıran “Ekspres Hava Taşımacılığı” firmasıdır. DHL Group bünyesinde yer alan DHL Express, yakın zamanda 135 milyon Euro yatırımla İstanbul Havalimanı’nda hayata geçirilen yeni Gateway binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159