Dubai Nakliye Şirketleri arasında Lider: SAYGINLAR Lojistik

banner113

Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde önemli bir şehir olan Dubai, yıl içerisinde çok sayıda nakliye işlemlerine ev sahipliği yapmaktadır. Dubai için hizmet veren Saygınlar Nakliyat, uzman kadrosuyla taşıma işlemi gerçekleştirmektedir. Türk tır şoförlerimizle arapça dili bilen deneyimle personellerimizle, İthalat / ihracat / gümrükleme işlemlerini yapıyoruz. Saygınlar Nakliyat bu alanda en iyi çalışmaları gerçekleştirmektedir.

banner114
LOJİSTİK 04.06.2021, 14:31 04.06.2021, 14:42 Taşıma Dünyası
Dubai Nakliye Şirketleri arasında Lider: SAYGINLAR Lojistik

Nakliye çalışmalarında yapılan yenilikler doğrultusunda Dubai nakliyat alanında artık daha hızlı ve güvenilir nakliye işlemleri gerçekleştiriliyor. Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde önemli bir şehir olan Dubai, yıl içerisinde çok sayıda nakliye işlemlerine ev sahipliği yapmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı nakliye işlemlerinde güvenilir bir firma seçimi önemlidir. Dubai için hizmet veren Saygınlar Nakliyat, uzman kadrosuyla taşıma işlemi gerçekleştirmektedir. Türk tır şoförlerimizle arapça dili bilen deneyimle personellerimizle, İthalat / ihracat / gümrükleme işlemlerini yapıyoruz. Dubai içerisine yapılan nakliye işlemlerinde özel taşıma araçları tercih edilir. Aynı zamanda tecrübe sahibi ekiple taşıma hizmeti verilmektedir. Saygınlar Nakliyat bu alanda en iyi çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Dubai Nakliye Çeşitleri Neler?

Türkiye - Dubai arası gerçekleştirilen nakliye işlemlerinde bazı yenilikler yapılmıştır. Bu yenilikler sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiştir. Müşterilerin daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarını geliştiren Saygınlar Nakliyat, farklı nakliye işlemleriyle hizmet vermektedir. Dubai’ye gerçekleştirilen nakliye işlemlerinde ihtiyaç doğrultusunda yöntem belirlenmektedir. Dubai nakliye işlemlerinde kullanılan yöntemler: Gürbulak kapısından, İran bandarabbas limanından roro ile Ortalama 10 gün transit süre. 100m3 araçlarımız.

· Bütün taşımacılık, Komple karayolu nakliye

· Parça taşımacılık, Parsiyel, Kargo nakliye

· Soğuk taşımacılık, Frigo Nakliye, Reefer, termoking

Taşıma işlemlerinde hangi yöntemin kullanılacağı değişmektedir. Yükün durumuna göre belirlenen taşıma yöntemleri arasında genellikle bütün taşımacılık tercih edilmektedir. Bütün taşımacılık işlemlerinde araçlar tek kişi veya tek firma için kullanılmaktadır. Dubai Parsiyel taşımacılığında ise bir araç içerisine birden fazla kişiye veya firmaya ait yük yerleştirilir.

Dubai Soğuk Taşımacılığı

Dubai’ye yapılan taşıma işlemlerinde her zaman kuru yük taşımacılığı yapılmamaktadır. İhtiyaç doğrultusunda sıvı taşımacılığı, gıda taşımacılığı da yapılmaktadır. Ortam ısısına göre bozulma tehlikesi artan ürünler için soğuk taşımacılık tercih edilmektedir. Dubai Frigo taşıma işlemlerinde özel araçlar kullanılır. Bu araçlar özel soğutucuların bulunduğu donanımlı araçlardır. Araçların ısı aralığı ayarlanabilir. Bozulma tehlikesi bulunan ürünler bu araçlarla güvenle taşınabilir. Araçlar 18 derece ve -26 derece arasında ayarlanabilmektedir. Taşınan ürünün yapısı, kaliteli, lezzeti ve kullanım ömrü korunmuş olur. Saygınlar Nakliyat, özel frigo taşımacılık hizmeti vermektedir. Geliştirilen donanımlı araçlar sayesinde taşıma işlemleri büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Araç içerisine yerleştirilen ürünler için belirli bir düzen oluşturulmuştur. Bu düzen sayesinde ürünlerin herhangi bir hasar alması önlenir.

Dubai Tır Fiyatları Nedir?

Dubai’ye yapılan taşıma işlemleri için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Taşıma işlemlerinde tercih edilen tırlar ise farklı fiyat aralığında kullanıma sunulmaktadır. Dubai tır fiyatları farklılık göstermesinin nedenleri:

· Tır taşımacılığında hangi yöntemin kullanıldığı

· Tır taşımacılığında hangi yükün taşınacağı

· Taşıma işleminde görevli kişi sayısı

· Taşıma işleminde tırın kalkış ve varış noktası arasındaki mesafe

Bütün taşımacılık, frigo taşımacılık ve parsiyel taşımacılık arasında fiyat farkı görülmektedir. Parsiyel taşımacılık daha uygun fiyatla yapılmaktadır. Yükün hangi sınıfta yer aldığı da fiyatları etkilemektedir. Taşıma işleminde görevli kişi sayısı ve mesafe arttıkça fiyatlar artış göstermektedir. Fakat Dubai’ye yapılan taşıma işlemlerinde Saygınlar Nakliyat uygun ve doğru fiyat aralığında hizmet vermektedir. Firma, müşteri odaklı gerçekleştirdiği çalışmalarla müşteri memnuniyetini ve güvenini yüksek tutmaktadır. Türkiye ve Dubai arasında gerçekleştirilen taşıma işlemlerinde güvenle tercih edilen firma, kendini geliştirerek her zaman daha iyi hizmet sunmayı kendine hedef bilmektedir. Sektörde özel donanımlı araçlarla, tecrübe sahibi ekiple kalite standartları içerisinde hizmet veren firma güvenilir, garantili ve doğru zamanlı taşıma için güvenle tercih edilebilir.Dubaiye kontetner parsiyel, denizyolunda veya karayolunda fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kaynak : [email protected]

ADVERTORIAL

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159