banner69

Ford Otosan, Medlog Lojistik'e 400 Çekici verdi

banner113

Dünya çapında bir taşıma ağı sunan MSC’nin lojistik yatırım şirketi Medlog Lojistik, 400 adet Ford Trucks 1846T Çekici ile filosunu genişletti. Tarihinin en büyük teslimatı

banner114
LOJİSTİK 28.12.2015, 19:35 28.12.2015, 19:44 Taşıma Dünyası
Ford Otosan, Medlog Lojistik'e 400 Çekici verdi
Küresel konteyner taşımacılığında Dünya çapında bir taşıma ağı sunan MSC’nin lojistik yatırım şirketi Medlog Lojistik, 400 adet Ford Trucks 1846T Çekici ile filosunu genişletti. Ford Otosan’ın bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük teslimatın, Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen töreninde, Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün plaketini, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir’den aldı. Törene Ford Otosan, Medlog ve Otokoç yöneticileri de katıldı. 

Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün, Ford Trucks çekicileri ile filolarını büyütmeyi tercih ettiklerini belirterek, "Medlog Lojistik olarak, gemilere yaptığımız konteyner taşımacılığında değerlendirmek üzere Ford Trucks modelleri ile yolumuza devam ediyoruz. Ford Trucks’ın sunduğu yüksek performans, kanıtlanmış sağlamlık ve düşük kullanım maliyet avantajları tercihimizdeki en büyük etkenler oldu. Medlog lojistik filosu, bu işbirliği ve alımla birlikte 400 adetlere ulaştı. 2016 yılında da bu işbirliğimizin artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi. ■

Ford Trucks 1846T Midilli Çekici: Yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfı uygulaması doğrultusunda geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip. Pazarda ilk defa sunulan, 2 farklı sürüş moduyla Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, ihtiyaca göre 940 mm veya  960 mm olarak ayarlanabilmekte olup, piyasadaki en alçak 5’inci teker yüksekliğine sahiptir ve bu özellikleriyle rakiplerine göre yüzde 10 daha fazla yük taşıyabiliyor. 

Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159