Genel Transport, Great Place To Work Sertifikası aldı

Lojistik sektöründeki 35 yıllık deneyimiyle Türkiye’nin en köklü taşıma işleri organizatörleri arasında yer alan GENEL TRANSPORT, iş yeri kültürü ve çalışma ortamı ile, çalışanları tarafından Great Place to Work® Sertifikası™ almaya layık görüldü.

banner114
LOJİSTİK 28.01.2023, 14:11 28.01.2023, 14:15 Taşıma Dünyası
Genel Transport, Great Place To Work Sertifikası aldı

GENEL TRANSPORT, Great Place to Work® ‘ün gerçekleştirdiği çalışan deneyimi anketi neticesinde Great Place To Work® Sertifikası™ almaya hak kazandı.

Kurum kültürü ve çalışan deneyimi alanında gerçekleştirdiği küresel ölçekli çalışmalarla dünyanın önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşlarından biri olan Great Place to Work® Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen araştırmaya bu yıl ilk kez katılan GENEL TRANSPORT, çalışanları tarafından “Harika Bir İş Yeri” olarak değerlendirilerek Great Place To Work® Sertifikası™ almaya layık görüldü.

Havayolu, karayolu, deniz yolu ve intermodal taşımacılık alanında dünyada 195 ülkede hizmet sağlayan ve UTİKAD, FIATA gibi sektörel derneklerde aktif rol alarak Türk lojistik sektörünün gelişimi için çalışmalar yürüten Şirket, bireysel katkı, aidiyet, adalet, samimiyet ve güvenilirlik gibi farklı konu başlıkları altında yapılan değerlendirmeler sonucu çalışanlarından olumlu not aldı. Çalışanların yüzde 96’sı yeni katılan çalışanların şirkette iyi karşılandığını ifade ederken; yüzde 94’ü ise GENEL TRANSPORT’ta çalıştığını söylemekten ve şirkette gerçekleştirilen işlerden gurur duyduklarını söyledi.

Şirket genelinde karşılıklı güven, saygı ve samimiyete dayalı bir iş yeri kültürü inşa etme hedefiyle çalıştıklarını ifade eden GENEL TRANSPORT CEO’su Turgut Erkeskin, “Anketteki ilk yılımızda çalışanlarımızın yaptıkları olumlu değerlendirmelerle Great Place to Work® Sertifikası™ aldığımız için gururluyuz. Çalışanlarımızın iş yerinde kendilerini mutlu hissetmeleri, işlerini severek yapabilmeleri ve yaptıkları işle gurur duymaları bizim için çok değerli. Bir iş yerinin başarılı olması için en önemli unsurlardan birinin insan kaynağına yatırım olduğuna inanıyoruz. Bunun için de şirketimizde iş-yaşam dengesinden, takdir ve aidiyete, eşitlikten bireysel gelişim fırsatlarına kadar birçok konuda mükemmel çalışan deneyimini destekleyen bir kültür ve çalışma ortamı yaratma hedefiyle çalışıyoruz. Bu araştırmaya katılma amacımız da esasen çalışanlarımızın şirketimizde yaşadığı deneyimi tarafsızca değerlendirerek neleri geliştirebileceğimizi analiz etmekti. Önümüzdeki dönemlerde bu başarımızı sürdürülebilir kılmak ve daha ileri seviyeye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Great Place to Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Great Place To Work® Türkiye olarak herkes ve hepimiz için daha iyi bir dünya istiyoruz. Misyonumuz, organizasyonların herkes için harika iş yerleri haline gelmesine yardımcı olmak ve daha iyi bir dünya inşa etmek. GENEL TRANSPORT’un Great Place To Work® Sertifikası™ almaya hak kazanması, insan odaklı ve güven temelli kurum kültürüyle çalışanlarına fark yaratan iş yeri deneyimi yaşattığını tescilliyor. GENEL TRANSPORT’u tebrik ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159