Hisarlı’nın tercihi de Otokar Atlas

banner113

Yük taşıma kapasitesi ve ekonomisi ile hafif kamyon pazarına hareket getiren Otokar Atlas, farklı üst yapı seçenekleri ile firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Otokar, Hisarlı Platform Vinç Kiralama’ya 5 adet Atlas teslim etti.

banner114
LOJİSTİK 14.07.2014, 12:15 15.07.2014, 12:44 Ekrem Özcan
Hisarlı’nın tercihi de Otokar Atlas
Otokar’ın hafif kamyonu Atlas, yüksek istihap haddi ve segmentinin en yüksek taşıma kapasitesi ile farklı iş kollarında müşteriler tarafından tercih ediliyor. Son olarak Hisarlı Platform Vinç Kiralama tarafından satın alınan 5 adet uzun şasi Atlas firmaya teslim edildi.

Düzenlenen teslimata Hisarlı Platform Vinç Kiralama şirket yetkilisi Şaban Duran, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve Otokar yetkili bayisi Örnek Otomotiv Kamyon Satış Müdürü İlker Kuzu katıldı.

Otokar Atlas’ın uygun fiyat opsiyonu, kuru hava fren sistemi, şasi gücü ve azami yüklü ağırlığının 8.5 ton olması sebebiyle vinç uygulamasında tercih edildiğini belirten Şaban Duran, aracın aynı zamanda yakıt tasarrufu ve standart klima opsiyonu ile farklılaştığını belirtti. 

Otokar Atlas

Türkiye şartlarına, koşullarına ve hafif kamyon segmentindeki müşteri beklentilerine uygun olarak Otokar tarafından geliştirilen Otokar Atlas, yüksek yük taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ve Otokar markasının verdiği güvenle hafif kamyon segmentinde konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretiliyor ve segmentinin en yüksek yük taşıma kapasitesine sahip. Sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istiap haddi de sağlayan hafif kamyon, Cummins Commonrail Turbo Intercooler Dizel Euro 5 motora sahipken ABS fren sistemi, yardımcı fren ve havalı park freni ile de üst düzey bir güvenlik sunuyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159