İnovakademi ve Multiligo lojistik sektörü için güçlerini birleştirdi

banner113

Lojistik sektörüne yönelik devlet destekleri konusunda danışmanlık veren İnovakademi ve dijital pazarlama konusunda uzman olan Multiligo, Türkiye'deki lojistik sektörüne destek sağlamak üzere güçlerini birleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 06.10.2022, 15:25 Erkan YILMAZ
İnovakademi ve Multiligo lojistik sektörü için güçlerini birleştirdi

İnovakademi Genel Müdürü Gökhan Erol, lojistik sektörüne yönelik yeni devlet destekleri hakkında detayları paylaştı. Desteklerin lojistik ve taşımacılık hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren şirketler için geçerli olduğunu söyledi.

Erol, reklam, tanıtım, fiziki ve sanal fuarlar, sektörel ticari heyetleri kapsamındaki destek başvurularının faaliyetin bitiminden itibaren belirli süreler içerisinde yapılması gerektiğini söyledi.

Multiligo İş Geliştirme Direktörü Barış Yaşbala'ya göre lojistik sektöründeki şirketler dijital pazarlama ile yeni pazarlara ulaşabilir. Yaşbala, şirketlerin hem Google hem de LinkedIn gibi profesyonel sosyal ağları kullanarak yurtdışında iş ortağı bulabilmelerin mümkün olduğunu söyledi. Ayrıca iki şirketin sektördeki şirketlerin büyümesine yardımcı olmak için birlikte çalışacağını aktardı. İnovakademi ve Multiligo, lojistik sektörünü desteklemeye ve Türk şirketlerinin küresel pazarda başarılı olmalarına yardımcı olmaya kararlıdır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159