banner69

ITMA’ya katılan Türk firmalarının malzemelerini Hubtic taşıdı

banner113

Dijital lojistik şirketi Hubtic, Milano’da 8-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası tekstil ve hazır giyim teknolojileri fuarı olan ITMA’ya katılan beş Türk firmasının fuar malzemelerinin taşımacılığını gerçekleştirdi. 22 tırlık filonun taşımasının tam zamanında ve başarıyla yapıldığını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Geliştirdiğimiz takip sistemi sayesinde firmalar yükün tüm taşınma sürecinin her anını görüp operasyonlarını yönetti. Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden firmalarımıza, dünyanın her noktasında destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

banner114
LOJİSTİK 17.06.2023, 13:25 17.06.2023, 13:27 Erkan YILMAZ
ITMA’ya katılan Türk firmalarının malzemelerini Hubtic taşıdı

Uluslararası taşımacılık hizmetlerine geliştirdiği dijital çözümlerle değer katan Hubtic, fuar taşımacılığı alanında hizmet vermeye başladı. Şirket bu alandaki ilk taşımacılığını ise dünyanın en büyük uluslararası tekstil ve hazır giyim teknolojileri fuarı olan ve 8-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ITMA 2023’e katılan beş Türk firmasının malzemelerini taşıyarak gerçekleştirdi. İtalya’nın Milano şehrindeki fuara toplam 22 tırlık malzemeyle katılan firmalar, başarıyla tamamlanan operasyonun tüm aşamalarını Hubtic’in sistemi üzerinden takip etti.

Abdullah Cansu: “Fuar taşımacılığı kendi dinamikleri olan bir alan”

Taşıma hakkında bilgi veren Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Hubtic olarak 4 bin araçlık geniş filomuzla bugüne kadar dünya genelinde 100’den fazla rotaya, 10 binden fazla taşıma gerçekleştirdik. Demir çelikten tekstile, oto yedek parçadan kimyaya kadar 35’i aşkın sektörün taşımacılık ihtiyaçları için yenilikçi çözümler sunduk. Fuar taşımacılığı ise başlı başına kendi dinamikleri olan bir alan. Hassas, değerli ürünlerin taşındığı bu operasyonunun tamamının titizlikle yürütülmesi gerekiyor. Biz de ilk kez gerçekleştirdiğimiz fuar taşımacılığını tam zamanında ve başarıyla tamamladık. Fuara katılan firmalar, yüklerin tüm taşınma sürecini geliştirdiğimiz takip sistemi üzerinden takip etti. Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden firmalarımıza, dünyanın her noktasında destek olmaya bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. Hubtic’in dijital raporlama ve online dokümantasyon hizmetleri sunarak gerçekleştirdiği operasyon kapsamında fuara katılan firmaların yüksek değerli tekstil makineleri taşındı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159