banner69

LGT Lojistik, 10 Renault Trucks Turbo Compound çekici ile filosunu büyütüyor

banner113

Kimyasal ve gaz türü tehlikeli madde taşımacılığı yapan LGT Lojistik, 2024 siparişlerinin ilk 10 adedi olan Turbo Compound teknolojisine sahip Renault Trucks T480 çekicilerini teslim aldı. Bu alımlarıyla Turbo Compound donanımına sahip araç sayısını 25’e yükselten LGT Lojistik filosunun tamamı, Renault Trucks çekicilerden oluşuyor.

banner114
LOJİSTİK 26.02.2024, 16:05 Taşıma Dünyası
LGT Lojistik, 10 Renault Trucks Turbo Compound çekici ile filosunu büyütüyor

LGT, Almanya, Polonya, Macaristan başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine taşımacılık faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. LGT Lojistik’in kurucusu Selçuk Arslan yaptığı açıklamada; “Kimyasal ve gaz türü tehlikeli madde taşımacılığında her yıl büyüyerek hizmet sunmaya devam ediyoruz. Son 3 yılda büyüme hızımız arttı. Var olan müşterilerimizin gelişen projeleri, yeni müşteri ve iş hacmimiz ile doğru orantılı olarak araç ve tesis yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. Renault Trucks çekicilerinin toplam performans ve sahip olma maliyetlerinden memnuniyetimiz nedeniyle daha verimli ve sürdürülebilir iş akışları sağlamak üzere filomuzu tek markalı sisteme dönüştürdük” diye belirtiyor.

“Turbo Compound teknolojisi ile yakıt tasarrufumuz optimumda”

LGT Lojistik’in kurucusu Selçuk Arslan; “Renault Trucks ile aracın boş ağırlığını istediğimiz noktada çözümleyebildik. Öte yandan likit lojistiğinde yük sarsıntısı söz konusu. Turbo Compound ile herhangi bir durumda, örneğin eğimli yolda, yükün geriye eğimlendiği durumlarda dahi aracın torku düşmüyor. Bu da bizler için önemli bir nokta” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159