banner69

Lojistik sektörü Xinerji’nin yenilikçi yaklaşımıyla dönüşüm yaşıyor

banner113

Xinerji Software, sektöre özel geliştirmiş olduğu yazılımları ile lojistik işletmelerinin dijital çağdaki potansiyelini maksimize ediyor ve onları geleceğin yeniliklerine uyarlıyor. Yapay zekâ temelli yazılımı T-Maxx platformu ile lojistik süreçlerin; şeffaf, izlenebilir ve verimli olmasını sağlayan Xinerji Software ürünleri Türkiye’de 80’in üzerinde lojistik işletmeleri tarafından kullanılıyor.

banner114
LOJİSTİK 14.12.2023, 13:28 14.12.2023, 13:33 Erkan YILMAZ
Lojistik sektörü Xinerji’nin yenilikçi yaklaşımıyla dönüşüm yaşıyor

Xinerji Software 13 Aralık 2023 Çarşamba günü basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dijital lojistiğin konuşulduğu buluşmaya Xinerji Software Genel Müdürü Uluç Atılgan, Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, İş Geliştirme Yöneticisi Berkalp Kaya, Özel Müşteri Yöneticisi Alican Güleç ve Satış Destek Uzmanı Mert Fide katıldı. Rekabet gücünü artırmak için tüm sektörlerde teknoloji altyapılarına büyük yatırımlar yapılıyor. Hız ve verimlilik, lojistik sektörünün en kritik unsurları olarak, sürekli gelişen dijital altyapı ile destekleniyor ve bu sayede sektör, teknolojik ilerlemenin ön saflarında yer alıyor. Lojistik sektörü için 20 yıldır özel yazılımlar geliştiren ve bu alanda uzmanlaşmış kadrosuyla sektörün en güvenilir teknoloji iş ortağı konumuna gelen Xinerji Software ürünleri sektörden büyük talep görüyor.

“T-Maxx sektörden büyük talep görüyor”

Xinerji Software Genel Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, Türkiye’nin önde gelen lojistik işletmeleri tarafından kullanılan Xinerji Software uzmanlığının en yeni ürünü T-Maxx platformunun elde ettiği başarı ile sektörde büyük ses getirdiğini söyledi.Yapay zekâ temelli bu platform ile lojistik işletmelerin tüm süreçlerini kolaylıkla takip edip, raporlayabildiğini aktaran Vurgun, “Kendi pazarını oluşturan bir ürün haline gelen T-Maxx ile Yapay zeka araçlarını (ChatGPT, Bard, Gemini, v.b.) ve anlık mesajlaşma araçlarını (WhatsApp, Telegram v.b.) da konuşturarak lojistik süreçlere dair her konuda anında cevap alınabiliyor.” dedi.

Xinerji'nin Farkı: Müşteri Odaklı İnovasyon ve Çözümler

Online platformumuz, her müşterinin kendine has dinamiklerine uygun, esnek ve özelleştirilmiş çözümler sunuyor. Xinerji'nin dijital forwarding ve online fiyatlandırma gibi hizmetleri, iş süreçlerini daha verimli hale getirerek, firmaların dijital ekonomide hızla uyum sağlamalarını ve rekabet avantajı kazanmalarını sağlıyor. Bu yaklaşımlar, Xinerji'yi rakiplerinden net bir şekilde ayrıştırıyor ve lojistik sektöründe dijital liderliğini pekiştiriyor.

“Lojistik sektöründe teknoloji yatırımı hız kazandı”

Lojistik sektöründeki teknolojik dönüşüme dair açıklamalarda bulunan Özcan Vurgun, “Dijital dönüşüm günümüzde artık bir seçenek olmaktan çıktı. Bunun bilincinde olan lojistik işletmeler, güç kazanmak, gelecekte var olmak ve rekabette öne geçmek için öncelikli yatırım alanı olarak teknolojiyi görüyorlar. Yaptığımız iş birliklerinden sektördeki bu dönüşümü net olarak gözlemliyoruz. Şu anda teknolojiye yatırım yapan firmaların ağırlıklı bölümünü büyük firmalar oluşturuyor. Ancak orta ve küçük işletmelerin de bu yönde ilgileri artmaya başladı. Bu sektörün adına sevindirici bir gelişme.” ifadelerini kullandı.

Xinerji Software 

Xinerji Software 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde kurulmuş ve lojistik ile teknoloji sektörlerinde teknolojik dönüşümün öncüsü olarak tanınmaktadır. Amiral gemisi ürünleri T-Maxx Platformu, 2018'den bu yana lojistik yönetim süreçlerini dönüştürmüş ve sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır. Şirket, inovasyon konusunda kendini kanıtlamış, Ar-Ge Merkezi tanınması ve yeteneklerini genişletmek için BI-AI grup şirketini kurarak yenilikçiliğini sergilemektedir. Ayrıca, savunma sanayisinde de aktif olup Havelsan'ın "Umut Veren Teknoloji Şirketi" ödülü gibi takdirler kazanmıştır. Xinerji, Avrupa ve Orta Doğu'ya yazılım ihracatı yaparak Türkiye'nin teknoloji ihracatına katkıda bulunmaktadır. TÜBİTAK projelerine katılım yoluyla yerel teknoloji ve inovasyonu desteklemekte ve kalite ile güvenlik yönetimi için çeşitli sertifikasyonlarla güçlü bir itibara sahip olmaktadır. Çözümleri, operasyonel CRM, analitik, otomatik iş akışları ve daha fazlasını kapsayarak, sorunsuz ve etkin bir lojistik yönetim sistemi kolaylaştırmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159