“Lojistik sektöründe yatırımı önemsiyor”

banner113

Murat Çay Lojistik, İZFAŞ tarafından ilk kez organize edilen Logistech Lojistik Depolama ve Teknolojileri Fuarı’na katılım sağladı.

banner114
LOJİSTİK 03.10.2022, 10:13 Erkan YILMAZ
“Lojistik sektöründe yatırımı önemsiyor”
Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Murat Çay Lojistik, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli yenilenerek büyümeye devam ediyor. Başlangıçta 3 personel ile adım attıkları sektörde bugün 200’e yakın personelle hizmet veriyor. Zamanın ve bilgi akışının çok önemli olduğu, günümüz koşullarında müşterilerinin yoğun global rekabet ortamındaki mücadelelerinde en hızlı, en güvenilir ve en ekonomik lojistik çözümleri sunan Murat Çay Lojistik, dijital çağa uymanın yanısıra fiziki fuarlara da katılarak sektörde her zaman bir adım önde olmaya gayret ediyor.

Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır, “Liman kenti olan İzmirimiz’e Lojistik Fuarı’nın açılması, İzmir ve Ege Bölgesi için çok önemli bir gelişmedir. Ticaretin en önemli aşamalarından biri olan Lojistik Fuarı, sektörünün sorunlarını çözmek ve önünü açmak için çok değerlidir” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159