banner69

Mağdenli Nakliyat, 30 tren yüklemeli treyler aldı

banner113

Intermodal taşımacılığın her aşamasında öncü taşımacılık çözümleri sunan Tırsan, Mağdenli Nakliyat’a en kapsamlı yük emniyet sistemine sahip, 30 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega Semi-treyler teslim etti.

banner114
LOJİSTİK 07.08.2014, 12:22 07.08.2014, 13:19 Ekrem Özcan
Mağdenli Nakliyat, 30 tren yüklemeli treyler aldı

Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törene Mağdenli Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Gülçin Topçu, Marmara Bölge Müdürü Sadık Baş, DAF-TIRSAN Genel Müdürü Ferda Özmen ve DAF-TIRSAN Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

Mağdenli Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Gülçin Topçu, “Tırsan vermiş olduğu güven ve kaliteli ürün gamına sahip olması öncelikli tercih sebebimizdir” dedi. Treylerlerde bulunan hidrolik çatı kaldırma sistemi ile tüm kaldırma pozisyonlarda yük emniyet sertifikası sunulduğunu, ayrıca hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde farklı iç net opsiyonları ile operasyonel işlerde hızlı yükleme ve boşaltma işlemlerinin kolaylıkla yapabildiğini ifade eden Topçu, “‘Tren Yükleme Sistemi’ sayesinde yakıt tasarrufu, tamir bakım masrafı, lastik ve işletme maliyetlerinin azalıyor olması da bizim için büyük avantaj’ diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159