Mars Logistics 100 Renault Trucks aldı

banner113

Renault Trucks, Mars Logistics’e 95 adet Renault Trucks Premium 460.18 TGV ve 5 adet Euro 6 motorlu Renault Trucks T 460 olmak üzere toplam 100 çekici satışını gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 02.06.2014, 11:37 02.06.2014, 11:52 Taşıma Dünyası
Mars Logistics 100 Renault Trucks aldı
Renault Trucks, Mars Logistics’e 95 adet Renault Trucks Premium 460.18 TGV ve 5 adet Euro 6 motorlu Renault Trucks T 460 olmak üzere toplam 100 çekici satışını gerçekleştirdi. İlk Euro 6 motorlu Renault Trucks T 460 X-Low çekicilerin de aralarında bulunduğu 100 adet çekicinin teslimatı sonrasında, Mars Logistics filosundaki Renault Trucks sayısı  471 oldu.

30 Mayıs Cuma günü düzenlenen teslimat töreninde Volvo Group Trucks Türkiye Başkanı Mete Büyükakıncı, “Lojistik sektörünün lider firmalarından biri olan Mars Logistics’in yeni çekici alımında Renault Trucks’ı tercih etmesi bizi bir kez daha gururlandırdı. Mars Logistics ile uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Kuruluşundan bugüne Renault Trucks tercih eden ve bugüne kadar 600 adet Renault Trucks satın alan Mars Logistics, filosundaki Renault Trucks sayısını 471’e yükseltti. Bu teslimatın bir diğer önemli noktası ise teslim edilen 5 aracın Euro 6 motorlu ve Türkiye’deki ilk Euro 6 motorlu çekici teslimatı olması. Renault Trucks T 460 çekiciler, kanıtlanmış teknolojilere dayalı yeni Euro 6 motorlara sahip. Çevreci yaklaşımından dolayı Mars Logistics’i kutluyor ve süregelen bu işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

İlk Euro 6 motorlu çekici 

Büyükakıncı, “Toplamda 2 milyar avro yatırım ile geliştirdiğimiz yeni ürün gamımız yedi yıllık bir geliştirme sürecinden geçerek üretildi. Renault Trucks T serisi çekiciler, kanıtlanmış teknolojilere dayalı yeni Euro 6 motorlara sahip. Pazara sunduğumuz yeni motorlarımız, piyasanın en geniş tork aralığında çok çeşitli güç seçenekleri sunuyor. Bu sayede yüksek bir ticari hız sağlarken yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri azalıyor. Yeni araçların Mars Logistics’e hayırlı olmasını diliyor, işbirliğimizin bundan sonra da uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Güvenilir bir iş ortağı 

Mars Logistics Filo Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Alper Bilgili, “Renault Trucks ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetler konusunda bizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan güvenilir bir iş ortağı olduğu için bu yeni yatırımımızda da Renault Trucks’ı tercih ettik. Aldığımız 95 adet Renault Trucks Premium 460.18 TGV çekicinin yanı sıra Renault Trucks Türkiye’nin ilk Euro 6 motorlu Renault Trucks T serisi çekicilerini de teslim almak bizim için çok önemli. Bugün olduğu gibi her zaman ilklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159