Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e 100 adet 1853 LS teslim etti

banner113

Gerçekleştirilen teslimat ile birlikte, Transaktaş Global Lojistik’in 2017 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 200 adedi aştı.

banner114
LOJİSTİK 04.03.2022, 19:10 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e 100 adet 1853 LS teslim etti

Transaktaş Global Lojistik, 20 farklı renkte ve 10’u Plus paket olmak üzere toplam 100 adet Actros 1853 LS’yi düzenlenen törenle teslim aldı. Taşımacılık faaliyetlerini 1995 yılından bu yana aralıksız olarak sürdüren Transaktaş Global Lojistik’in araç filosunda 150 adedi aşkın Mercedes-Benz Actros modellerinden bulunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı kredi ve takas olanakları ile yapılan satışın ardından Kapadokya’da gerçekleştirilen teslimatta; Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş araçlarını, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Koluman Tarsus Kamyon Satış Müdürü Onur Kahyalar’dan teslim aldı.

Başta Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere uluslararası nakliye alanında hizmet veren Mersin merkezli Transaktaş Global Lojistik ile Mercedes-Benz Türk arasında 2017’den itibaren süren iş birliği, 100 adetlik teslimatla güçlenerek devam ediyor. Tamamlanan teslimatla birlikte, Transaktaş Global Lojistik’in 2017 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 200 adedi aştı.

Yusuf Adıgüzel, Ahmet Aktaş

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bugün, Transaktaş Global Lojistik’in talebi üzerine farklı opsiyonlarla Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz 100 adet Actros 1853 LS’yi teslim etmekten dolayı çok mutluyuz. Bu özel kamyonlarımızın Transaktaş Global Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıl, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen 300.000’inci kamyon olan Actros 1851 Plus’ı filomuza dahil etmiştik. Bugün ise 100 adet Actros 1853 LS'yi teslim alıyoruz. Yüksek standartları, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri sebebiyle şoförlerimizin öncelikli tercihi olan Mercedes-Benz Actors modellerini filomuza katmaya devam edeceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda üretilen bu özel Actros 1853'LS'lerin filomuza dahil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Tarsus’a ve kredilendirilmesindeki destekleri için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e tüm şirketimiz adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Koordinatörü Gencay Ekinci

Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş, Koluman Tarsus Kamyon Satış Müdürü Onur Kahyalar

Yorumlar (1)
Veysel şah 05324941518 2 yıl önce
Şöfere ıhtıyaç varmı vızem var
banner117
15
açık
banner159