banner69

Safi̇r Hafriyat performansını Scania ile artırıyor

banner113

Safir Hafriyat, filosunu 8 adet Scania G 400CA4X2HSA inşaat çekicisi ile güçlendirdi.

banner114
LOJİSTİK 22.02.2016, 13:56 22.02.2016, 14:00 Taşıma Dünyası
Safi̇r Hafriyat performansını Scania ile artırıyor
1996 yılından bu yana hafriyat taşımacılığı gerçekleştiren Safir Hafriyat, filosunu 8 adet Scania G 400CA4X2HSA inşaat çekicisi ile güçlendirdi. =

Safir Hafriyat’a araçları; Şile’de bulunan kendi tesislerinde, Safir Proje Genel Müdürü Feyzullah Kahraman’a, teslim edildi. Törene Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, Scania Satış Bölge Yöneticisi Ziya Yücel Çolak, Gebze Servis Müdürü Bayazıt Canbulat ve SSH Uzmanı Ali Süner ile Erçal Otomotiv Yetkilileri katıldı.

Safir Proje Genel Müdürü Feyzullah Kahraman, hafriyat, kum, kömür, topak kireç gibi damperli araçların yaptığı tüm nakliye işlerinde profesyonel bir şekilde hizmet vermek istediklerini söyledi: “Amacımız araçlarımızı en verimli şekilde çalıştırmak. Bir yerden bir yere mal taşıdığımızda dönüşte yine dolu olarak dönmek istiyoruz.” 

Kahraman, “Scania’yı istediğimiz performansı bize sağladığı için tercih ediyoruz. Yakıt tüketimi, performansı, konforu, servis hizmetlerini tüm değişkenleriyle karşılaştırdık. Scania tüm kriterlerimizi karşılayan tek marka oldu. 150’den fazla kiralık araç kullanıyoruz ve bunları kiraladığımız firmalara da sürekli Scania almalarını tavsiye ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ise standart damper PTO’su ve çelik tampon gibi Scania’nın sahip olduğu teknoloji, sağlamlık ve zorlu inşaat sahalarında gösterdiği üstün performans ile işletmelerin en büyük yardımcısı olduğunu belirtti. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159