Sertrans Logistics 50 Tırsan Treyler, 70 Renault Trucks aldı

banner113

Sertrans Logistics, 50 adet Tırsan Perdeli Mega Semi Treyler ile 70 Renault Trucks T460 çekici ile filosunu güçlendirdi.

banner114
LOJİSTİK 15.02.2016, 12:13 16.02.2016, 11:53 Taşıma Dünyası
Sertrans Logistics 50 Tırsan Treyler, 70 Renault Trucks aldı
Sertrans Logistics, 50 adet Tırsan Perdeli Mega Semi Treyler ile 70 Renault Trucks T460 çekici ile filosunu güçlendirdi. 

50 Tırsan Treyler yatırımı 

Sertrans Logistics, 50 Tırsan Treyler yatırımı yaptı. Sertrans Logistics’in bu teslimatla filosundaki treyler sayısı 350’ye çıktı. 
12 Şubat Cuma günü Sertrans Logistics tesislerinde yapılan teslimat törenine Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert, İhracat Direktörü Orhan Gürer ile Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı. 

Vizyonuna destek 

Sertrans’ın sektörün gözde şirketlerinden biri olduğunu söyleyen Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Sertrans’ın aile şirketi olarak başladığı lojistik yolculuğunda büyük başarılara imza attığını vurguladı: “Bize göre sektörün de olgun firmalarından biri. Sertrans, Romanya ve Bulgaristan’da şu anda operasyonlar yapıyor. Sertrans’ın bu vizyonuna destek konusunda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.” 

Buyback modeli 

Nuhoğlu, Sertrans’a teslim edilen 50 treylerin geri alım sözleşmeli (buyback) modeli ile yapıldığını sözlerine ekledi.

Tırsan ile 24 yıllık işbirliği 

Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert ise Sertrans’ın 27 yıllık şirket tarihinin 24 yılında Tırsan ile işbirliği yaptıklarını belirterek, “Çetin Bey her zaman çözüm ortağımız oldu. Avrupa’da, Bulgaristan’da Romanya’da, ürünlerimizi, hizmetlerimizi sürekli çeşitlendirmeye çalışıyoruz. 50 treyler alımı ile filomuzdaki treyler sayısı 350’ye çıktı” diye konuştu. 

2016’da yüzde 10 büyümek istiyoruz 

İhracat Direktörü Orhan Gürer, “2016 yılında yüzde 10 büyümeyi hedefliyoruz. 2015’in son çeyreğinde yine uluslararası iş dünyasından EBAM ödülünü aldık. 27000001yetkilendirilmiş yükümlü izinli gönderici belgesini aldık. Avrupa’ya akredite olabilmek için bu bizim için önemli. Bu, ithalat ve ihracat müşterilerimize avantaj getirecek” diye konuştu. ■



Sertrans Logistics 70 Renault Trucks T460 Çekici Aldı

Sertrans Logistics’in Türk lojistik sektöründe bir ilk olarak “Gold Leed” sertifikasına sahip Hadımköy tesislerinde 11 Şubat Perşembe günü üst düzey yöneticilerin katılımıyla düzenlenen teslimat töreninde Sertrans Logistics İhracat Direktörü Orhan Gürer, Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, As-sar Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer ve As-Sar Otomotiv Ağır Vasıta Koordinatörü Murat Uçaklı hazır bulundular. 

İşbirliğinden memnunuz 

Sertrans Logistics İhracat Direktörü Orhan Gürer, bugüne kadar sirkülasyonlu olarak 250 adet civarında Renault Trucks çekici kullandıklarını belirterek, “Renault Trucks ile sağladığımız işbirliğimizden son derece mutluluk duyuyoruz” dedi. Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Sertrans Logistics ile Renault Trucks T serisi çekicileri teslim ederek yaptıkları çözüm ortaklığından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159