banner69

Sertrans Logistics, Fashion Logistics Network'ün Türkiye temsilcisi oldu

banner113

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, tüm dünyada moda ve lüks tüketim markaları lojistiği yapan firmaların üye olduğu Fashion Logistics Network'ün Türkiye temsilcisi oldu.

banner114
LOJİSTİK 12.06.2023, 19:05 Erkan YILMAZ
Sertrans Logistics, Fashion Logistics Network'ün Türkiye temsilcisi oldu

Sertrans Logistics, tüm dünyada 70 farklı lokasyonda lüks marka lojistiği yapan firmaların üye olduğu Fashion Logistics Network’ün Türkiye temsilcisi oldu. Fashion Logistics, moda ve yaşam tarzı sektöründe başta Avrupa ve ABD olmak üzere dünyanın birçok noktasında her tür operasyonel gereksinimi karşılayan, lojistik hizmetlerde uzmanlaşmış bir ağ olmasıyla öne çıkıyor. Fashion Logistics Network hizmet verdiği markaların küresel çaptaki operasyonları için ilgili coğrafi bölgedeki iş ortağıyla etkileşime girmesine olanak tanıyor.

“İş potansiyelimizi büyütecek bir iş birliği”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, “Fashion Logistics’in Türkiye temsilcisi olmak Sertrans için önemli bir adım. Globaldeki iş ortaklarımızı çeşitlendirecek, iş potansiyelimizi büyütecek bir iş birliği olacağını düşünüyoruz. Türkiye’ye girmek isteyen ve bu ağın parçası olan şirketlerin Türkiye operasyonlarında, bu networkün temsilcisi olarak çalışma fırsatı yakalayacağız. Bu, COVID sonrası üretim ağlarında ortaya çıkan değişimi de dikkate aldığımızda ülkemiz için de önemli bir fırsat” dedi.

“Avrupa’nın beş ülkesinde lojistik hizmeti vereceğiz”

2030 yılında Türkiye’nin en büyük lojistik şirketi olmayı hedeflediklerini belirten Nilgün Keleş, “2030 hedeflerimiz doğrultusunda Avrupa’nın beş ülkesinde yerleşik düzende lojistik hizmeti vermeye başlayacak, kendi depolarımızla Avrupa pazarındaki satış gücümüzü daha da güçlendireceğiz.  Şirket olarak attığımız her adım ülkemizin lojistik imkân ve kabiliyetlerini geliştirmek adına önemli kazanımlar olacak. 2025 itibarıyla toplam depolama alanında 250 bin metrekarenin üzerine çıkmış, filosunu ve satış ağını daha da geliştirmiş, teknolojik anlamda yaptığı yatırımlarla fark yaratmış, ülkemizin en iyi lojistik organizasyonu olmayı başarmış bir şirket haline gelmeyi hedefliyoruz. Fashion Logistics’le yapılan iş birliğinin şirketimizin önümüzdeki dönemdeki hedeflerine dair de önemli etkisi olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159