Terra Taşımacılık 15 DAF ve 8 TIRSAN Semi Treyler aldı

banner113

Terra Uluslararası Taşımacılık 15 DAF XF105.460 Optimizer’ı ve 8 Tırsan Perdeli Maxima semi-treyleri, Tırsan Samandıra tesisinde düzenlenen törende teslim aldı

banner114
LOJİSTİK 02.12.2014, 12:23 02.12.2014, 12:34 Taşıma Dünyası
Terra Taşımacılık 15 DAF ve 8 TIRSAN Semi Treyler aldı
Terra Uluslararası Taşımacılık 15 DAF XF105.460 Optimizer’ı ve 8 Tırsan Perdeli Maxima semi-treyleri, Tırsan Samandıra tesisinde düzenlenen törende teslim aldı. Törene Terra Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kanbak ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı. Söz konusu teslimat toplam 30 kalemlik teslimatın ilk partisidir.

Terra Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kanbak gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada: “Firma olarak DAF çekicilerini, kalitesi ve farklı yol koşullarında gösterdiği performans, sahip olduğu servis ağı ve satış sonrası vermiş olduğu kaliteli servis hizmetlerinden dolayı tercih ettik,” dedi.  “Ayrıca, Tırsan gibi güvenilir bir marka ile yıllardır yürütmüş olduğumuz memnuniyet verici iş birliği ve geçmiş dönemlerde de ürünlerini kullanmış olmamız, Tırsan araçlarını tercih etmemizde öncelikli rol oynamıştır.”. Kanbak, “Özellikle Tırsan treylerlerin, şasisinin KTL kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi verilmesi araçlarımızın 2. el değerini yukarı çekmesi ve DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı sayesinde vermiş olduğu hizmetler de bizim için bizim için büyük avantaj,’’ diye belirtti.

Merkezi İstanbul olan Terra Uluslararası Taşımacılık’ın Bosna Hersek’te de ofisi bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak Avrupa ve Balkan ülkelerine kara, hava, deniz ve demir yolu taşımacılığı ile hizmet veren firma, gıda, tekstil, beyaz eşya ve otomotiv taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159