Ulusoy Lojistik OKT TRAILER işbirliği

banner113

Ulusoy Lojistik, Karayolunda Tehlikeli Madde Taşımacılığına Yönelik ADR Mevzuatına Uygun Tanker seçimini OKT TRAILER’dan yana yaptı.

banner114
LOJİSTİK 13.08.2014, 12:48 13.08.2014, 13:12 Taşıma Dünyası
Ulusoy Lojistik OKT TRAILER işbirliği

OKT TRAILER, ilki Tır Expo 2014’te teslim edilen akaryakıt taşımacılığına özel, ADR Sertifikalı, 38.000 lt. Alüminyum Konik Tanker Semi Treylerlerin kalan 3 adetini Ulusoy Lojistik Filo Teknik Bakım Müdürü İmdat Topçu'ya teslim edildi.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan OKT, akaryakıt likit ürün dağıtım uzmanı olan Ulusoy Lojistik’in enerji taşımacılığına verdiği önem ve özeni, üretilen ADR’li alüminyum tankerlerinde sergiledi.

Ulusoy Lojistik’in farklılığını ortaya koyan İSEÇ (İş Sağlık Emniyet ve Çevre) kurallarının uygulanmasına özgü detaylara ayrıca yer verilirken, tehlikeli ve hassas maddelerin taşınmasında ulaştığı üst düzey uzmanlık seviyesi OKT TRAILER markalı akaryakıt tankerleri ile birleşti. 


OKT, akaryakıt taşımacılığına yönelik tanker üretimleri ile çıktığı yola bugün petrol ve kimyasal türevleri, sıvı gıda ve gaz taşımacılığına hizmet eden basınçlı / basınçsız, izolasyonlu / izolasyonsuz tanker üretimleri ile devam etmektedir. Bugüne değin yaklaşık 1500 adet tanker teslimatı gerçekleştiren OKT, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tercih ediliyor.


Almanya, Rusya gibi ülkelerle birlikte Kafkasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölge pazarlarına da tankerlerini gönderen OKT, tanker ürün grubunda yeni ve farklı tasarımlar için ar-ge çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159