UTİKAD 96 üye firmadan 180 temsilci ile İstanbul'da biraraya geldi

banner113

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın üyeleri 26 Ekim 2022 tarihinde RadissonBlu Şişli Otel’de buluştu. Üye buluşmasında aynı zamanda FIATA Diploma Eğitimi Mezuniyet Töreni ile UTİKAD Lojistik Eğitimi Mezuniyet Töreni de gerçekleşti. UTİKAD İzmir, Mersin ve Bursa’da düzenlediği üye buluşmalarına İstanbul Üye Buluşması ile devam etti. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen UTİKAD İstanbul Üye Buluşması’na 96 üye firmadan 180 temsilci katıldı ve 43 mezuna FIATA Diploma Eğitimi ve UTİKAD Lojistik Eğitimi katılım sertifikaları takdim edildi.

banner114
LOJİSTİK 27.10.2022, 20:54 Erkan YILMAZ
UTİKAD 96 üye firmadan 180 temsilci ile  İstanbul'da biraraya geldi

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy, üye buluşmasının açılış konuşmasında her geçen gün büyüyen Türk lojistik sektörünün ülke ekonomimiz açısından öneminin altını çizdi. “Üyelerimizden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuşan Başkan Ulusoy, “Sektörümüzün hem iş yapış şekillerini dünyaya entegre bir hale getirilmesi hem de lojistik eğitimin kalitesinin arttırılması hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Ulusoy sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türk lojistik sektörünün referans noktası UTİKAD, yeni üyelerimizin de katılımıyla yoluna güçlenerek devam ediyor. Bu dönem üyelerimizle çok daha fazla bir araya gelerek bağlarımızı kuvvetlendiriyoruz. UTİKAD, siz değerli üyelerimizin varlıkları ve destekleri ile hem ulusal alanda hem de uluslararası platformda sesini daha da kuvvetli bir şekilde duyuruyor. Bugün burada sizlerle bir araya gelmek şahsım ve Yönetim Kurulumuz için gurur verici. Sektörümüzün hala hak ettiği değeri görmediğini düşünüyoruz. Ancak arkamıza aldığımız rüzgar bizleri çok daha iyi günlere taşıyacak. Bu düşüncemizden hiç vazgeçmedik ve çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ve istekle devam ediyoruz. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz”

Başkan Ulusoy’un ardından kürsüye çıkan UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler de UTİKAD üyelerinin yoğun katılımından dolayı duyulan memnuniyeti dile getirdi. Genel Müdür Güler, “Geçtiğimiz aylarda İzmir, Mersin ve Bursa’da üyelerimiz ile bir araya geldik. Çok güzel geri dönüşler aldık. UTİKAD üyeleri ile farklı platformlarda bir araya geliyoruz. Ancak üye buluşmalarımızda üyelerimizi şahsen tanıma fırsatı buluyoruz. Bu etkinlikler hem üyelerimiz hem de bizler için verimli oldu” dedi.

Güler yeni dönemde birçok önemli girişime imza atıldığını belirtti ve “Sizler için hazırladığımız kısa videomuzda Sayın Ayşem Ulusoy liderliğindeki Yönetim Kurulumuz ve İcra Kurulumuzun faaliyetlerini paylaşacağız. Ancak şunu çok iyi biliyoruz ki, sizlerin desteği ve emekleri olmadan bunları başarmak mümkün değildi. Başkanımız Ayşem Ulusoy’un da dile getirdiği gibi varlığınız ve destekleriniz için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler’in konuşmasının ardından UTİKAD’ın 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren gerçekleşen faaliyetlerinin yer aldığı bir video yayınlandı. Üyelerin alkışlarıyla son bulan konuşmaların ardından kokteyle geçildi.

Mezuniyet törenleri de gerçekleşti

UTİKAD İstanbul Üye Buluşması etkinliğinin hemen öncesinde FIATA Diploma Eğitimi ve UTİKAD Lojistik Eğitimi Mezuniyet Törenleri gerçekleşti. Pandemi nedeniyle ertelenen 2019-2020 FIATA Diploma Eğitimi Töreni ve 2020-2021 UTİKAD Lojistik Eğitimi mezunlarının yanı sıra 2022 FIATA Diploma Eğitimi’nin çiçeği burnunda mezunları da törende hazır bulundu. Üç farklı dönemin katılımcılarının mezuniyet törenine UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Dillioğlu, UTİKAD Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Özkal, Serkan Eren, Sibel Gültekin Karagöz, Murat Gümüşlüol, Yüksel Kahraman, UTİKAD Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve FIATA Onur Üyesi Kosta Sandalcı ile eğitimciler katılım sağladı. Katılım belgelerini alan mezunlar çekilen aile fotoğrafının ardından UTİKAD İstanbul Üye Buluşması’na katılan üyelerle bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159