UTİKAD Yönetim Kurulu afet bölgesi değerlendirmesini Mersin’de yaptı

banner113

UTİKAD Heyeti, 2 Haziran 2023 tarihinde Akdeniz Bölgesi Çalışma Grubu toplantısında UTİKAD’ın Mersin ve çevresinde faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda lojistik gündemindeki konuların yanı sıra afet bölgesine dair güncel bilgiler ve gelişmeler değerlendirildi.

banner114
LOJİSTİK 06.06.2023, 21:51 Erkan YILMAZ
UTİKAD Yönetim Kurulu afet bölgesi değerlendirmesini Mersin’de yaptı

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Bilgehan Engin, UTİKAD Yönetim Kurulu üyesi Arkın Obdan, Akdeniz Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı Osman Bakaç ve UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler; Akdeniz Bölgesi Çalışma Grubu Toplantısında Mersin ve çevre illerde lojistik faaliyet yürüten UTİKAD üyeleri ile bir araya gelerek gündem maddelerini görüştü. Toplantı gündem konuları arasında Mersin’in altyapı sorunları, araç filolarının çalışması hususunda yaşanan insan kaynağı sorunları, şubat ayında yaşanan deprem sebebiyle Mersin Limanı’nda ve geçici depolama alanlarında yaşanan yoğunluklar yer aldı.

UTİKAD Heyeti, çalışma grubu toplantısının ardından Mersin Deniz Ticaret Odası'na yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu, Genel Sekreter Mesut Öztürk ve Basın Danışmanı Ali Adalıoğlu ile bir araya geldi. Mersin Limanı ile güncel denizcilik sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunulan toplantıda iki kurum arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

UTİKAD Heyeti’nin üçüncü durağı ise Türkiye’nin en büyük limanları arasında yer alan Mersin Limanı oldu. 2023 Mart ayında Mersin Limanı Genel Müdürlüğü görevini devralan Ajay Kumar Singh’e yeni görevinde başarılar dileyen UTİKAD Heyeti; Mali İşler Müdürü Javier Lozano, Proje Direktörü Necdet Aksoy ve Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Çağrı Binol’un da katıldığı toplantıda Mersin Limanı’ndaki yük taşımacılığı verileri ve planlanan altyapı çalışmalarına yönelik bilgi aldı.

UTİKAD Heyeti son olarak Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Mersin Valiliği’nin deprem bölgelerine ve depremzede vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları için teşekkürlerini ileten UTİKAD Heyeti, Vali Pehlivan’a yeni görevinde de başarılar diledi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159