banner69

WeLD Uluslararası Taşımacılık, taşımacılık sektöründe yeni projelerini tanıttı

banner113

WeLD Uluslararası Taşımacılık, taşımacılık sektöründe yeni projelerini tanıttı.

banner114
LOJİSTİK 02.11.2023, 12:25 02.11.2023, 14:16 Taşıma Dünyası
WeLD Uluslararası Taşımacılık, taşımacılık sektöründe yeni projelerini tanıttı

WeLD Uluslararası Taşımacılık tarafından geliştirilen WeLD Online Platform (WOP) uluslararası taşımacılık süreçlerini hızlandırıcak.

WeLD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özot, “Geliştirdiğimiz WeLD Online Platform (WOP) gerekli servis gereksinimlerinin sisteme girilmesi halinde kim olduğunuza bakılmaksızın zaman kaybını neredeyse sıfıra indirerek anında fiyat verebiliyor” dedi.

Sektör 10.41 trilyon dolar

Özot, “Statista Araştırma Departmanı’nın 22 Haziran 2023 tarihli raporuna göre uluslararası lojistik sektörü 10.41 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştı. Türkiye pazarı ise 100 milyar dolar. İşte WeLD olarak geliştirdiğimiz WOP ile artık Türkiye pazarının ötesine çıkarak söz konusu global pazarın tamamen içinde yer alacağız” dedi.

“İddia ediyoruz, bu sistem bir devrim olacak”

WOP ile geliştirilen robotik süreç otomasyonu ile anında ve uygun fiyat verebilme, çabuk rezervasyon yaparak taşıma süreçlerini online takip edebilme, müşterilerle yapılacak bilgi akışının kesintisiz günün her saati hiçbir entegrasyona gerek olmadan kolay yönetilebiliyor olmasının WeLD’i uluslararası platformda global oyunculara karşı oldukça avantajlı pozisyona getireceğini belirten Özot, “İddia ediyoruz, bu sistem lojistik sektöründe tam anlamıyla bir devrim olacak” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159