Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş İhlallerini Sorgulayabileceğinizi Unutmayın!

banner113

Son dönemlerde Yavuz Sultan Selim Köprüsünde geçiş ihlalleri sebebiyle yüksek cezalar ödendiğine dair şikayetler artmaktadır.

banner114
LOJİSTİK 02.04.2018, 14:44 02.04.2018, 14:52 Taşıma Dünyası
Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş İhlallerini Sorgulayabileceğinizi Unutmayın!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu üzerinden yapılan taşımalardaki ihlalli geçişlere ilişkin yüksek tutarlarda cezai işlemler ile karşı karşıya kalmamak amacıyla www.ysskoprusuveotoyolu.com.tr/ bağlantısı üzerinden  sorgulama yapma ve olası geçiş ihlallerinde anında SMS / E-Posta ile bilgilendirilme imkanı vardır.

YSS Köprüsü Android Uygulaması: İNDİR
 
“Online Kayıt” bölümünden her bir plaka için ayrı ayrı kayıt  yaparak ilgili plakaya ait olası ihlallerde anında SMS ya da E-Posta yolu ile bilgilendirilebilirsiniz.
 
Vergi Kimlik Numarası ya da TC Kimlik Numarası üzerinden "Tek Seferde" yapacağınız sorgulamalarda tüm filonuza ait kesilmiş bir cezayı 15 günlük süre geçmeden görme imkanı elde edersiniz.

ÖNEMLİ BİLGİ:

ICA Borç sorgulama sayfası üzerindeki veriler tamamen bilgi amaçlı olmakla birlikte icra takibine giren geçişler, sorgulama sonuçlarında görüntülenememektedir. Yasa gereği, araç sahibine ait TC Kimlik Numarası ve/veya Vergi Numarası, ihlalli geçişten sonraki 15 gün içerisinde yetkili kamu kurumlarından temin edilebilmektedir. Bu nedenle, Plaka Numarası ile yapılan sorgularda görüntülenen bazı geçişler, TC Kimlik Numarası ve/veya Vergi Numarası ile yapılan sorgularda görüntülenemeyebilir. İhlalli geçişlerinizin cezaya düşmemesi için Plaka Bazlı kayıt yapmak ve sorgulamak önem taşımaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159