Yılmazlar Otomotiv’den Alpay Turizm’e Isuzu Grand Toro teslimatı

banner113

Busworld Türkiye Fuarı’nda, turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Alpay Turizm’e, Anadolu Isuzu standında, bayii Yılmazlar Otomotiv tarafından Grand Toro teslimatı gerçekleştirildi.

banner114
Yılmazlar Otomotiv’den Alpay Turizm’e Isuzu Grand Toro teslimatı

Isuzu Grand Toro, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Toplu Taşıma Satış Yöneticisi Murat Küçük, Bölge Satış Yöneticisi Emin Günışık, Yılmazlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmazlar, CEO Can Yılmazlar’ın katılımıyla Alpay Turizm sahibi Erol Alpay’a teslim edildi. 

İlk Grand Toro’nun yurtiçindeki ilk teslimatının Alpay Turizm’e gerçekleştirildiğinin bilgisini veren Yılmazlar, “Alpay Turizm’in, midibüs tarafındaki tercihi uzun yıllardır Isuzu oluyor. Yurtiçinde ilk Grand Toro aracımızın da teslimatını Alpay Turizm’e, üstelik fuar standında gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimiz yaklaşık iki yıldır bu aracı bekliyor. İlk banttan inen Grand Toro aracımızı Alpay Turizm’e teslim ediyoruz. Araç gerçekten çok güzel. Taşımacıların ihtiyaçlarına cevap veren bir ürün oldu. Yeni aracın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bahtı açık olsun” dedi. 

Alpay Turizm sahibi Erol Alpay da 35 yıldır turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösterdiklerini ve midibüs tarafında tercihinin Isuzu markası yönünde olduğunu belirterek, “Filomuzda 15 araç var. Midibüs tarafında ise 3 Isuzu aracımız bulunuyor. İlk kez Grand Toro yatırımı yaptık. Araca yönelik çok ciddi incelemelerde bulunduk. Fabrikaya gittik, bizzat testini yaptık. Isuzu araçlarda, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra da tercihimiz yine Isuzu’dan yana olacak. Bir Grand Toro yatırımımız daha olabilir” dedi. 
Pandemi süreciyle iki yılın sıkıntılı geçtiğini belirten Erol Alpay, “Bu sürecin sona ermesiyle birlikte turizm tarafında hareketlilik yavaş yavaş ve kademeli olarak artıyor. Pandemiden önce ağırlıklı olarak Uzakdoğu’ya önem verdik. Çin, Endonazya, Malezyalı turistler taşıyorduk. Şimdi Avrupa ve Latin Amerika pazarına döndük” dedi. 

Akaryakıta gelen peş peşe zamlarla birlikte maliyetlerin çok arttığını da belirten Erol Alpay, “Sezonluk verdiğimiz fiyatları 3 ayda bir revize ediyoruz. Ama çok aşırı zamlar geldiğinde acentelerle görüşüp, mazot farkı alıyoruz. Dayanmaya çalışıyoruz. Acenteler de iki yıldır mağdur. Karşılıklı anlayışla ticaretimizi sürdürüyoruz” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159