835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai’den

banner113

Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites çift renk opsiyonu, Eylül ayına özel yaklaşık 70 bin TL indirimli olarak sunuluyor.

banner114
OTOMOBİL 13.09.2022, 12:32 Erkan YILMAZ
835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai’den

Bu yıl lansmanı gerçekleşen Nissan Qashqai’nin yenijenerasyonunda avantajlı kampanyalar devam ediyor. Nissan Türkiye’nin duyurusunu yaptığı son kampanyaya göre, Eylül ayında Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites, çift renk seçeneğinden almak isteyenler 903.800 TL liste fiyatı yerine 835 bin TL ödeyecekler. Sınırlı sayıdaki bu özel indirimli fiyat opsiyonunda kredi kampanyası geçerli olmayacak.

Nissan Qashqai’nin Eylül ayına özel avantajlı kampanyaları devam ediyor

Üçüncü jenerasyonu ile yeni yüzüne kavuşan Nissan Qashqai, cazip fiyat seçeneklerine ek olarak Eylül ayı kampanyası kapsamında 150.000 TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı veya anahtar teslim fiyatında 20.000 TL takas desteği ile sunuluyor.  Yeni Nissan Qashqai; 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasını sürdürürken, hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini ise 4x4 çekiş sistemiyle sunarak rakiplerinden ayrışıyor.

Nissan Qashqai, sınıfında ilk kez kullanılan Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi üst düzey akıllı güvenlik özellikleri, iç mekanda ferahlığı artıran cam tavanı ve gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de farklılaşıyor. Designpack ve üzeri donanımlarda geçerli olan Nissan Qashqai kredi kampanyası, cazip kredi koşulları ve avantajlı takas desteği sunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159