banner69

​​​​​​​Chery, 21 ilde yetkili satış ve satış sonrası hizmet ağını 30 adede yükseltti

banner113

Chery, Türkiye’nin dört bir yanındaki yetkili satış ve satış sonrası ağıyla tüketicilere güvenilir hizmetler sunmaya devam ediyor. Chery Türkiye, İstanbul’da Bostancoğlu ve Mez, Antalya’da Antoto ve Kocaeli’de de Kaya olmak üzere açılışını gerçekleştirdiği4 yeni hizmet noktasıyla birlikte Türkiye’nin 21 ilindeki yetkili satış ve satış sonrası hizmet ağını 30 adede yükseltti. Chery, Türkiye’deki tüm yetkili satış noktalarında satış sonrası servis hizmeti vererek müşterilerine güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler ve servis hizmetleri sunmaya devam ediyor.

banner114
OTOMOBİL 08.07.2023, 19:10 Erkan YILMAZ
​​​​​​​Chery, 21 ilde yetkili satış ve satış sonrası hizmet ağını 30 adede yükseltti

Mart ayında Türkiye pazarına giriş yapan Chery, hem satış adetleriyle hem de yetkili satış ve satış sonrası hizmet ağıyla büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Chery Türkiye; İstanbul’da Bostancoğlu ve Mez, Antalya’da Antoto ve Kocaeli’de de Kaya olmak üzere dört yeni yetkili satıcı ve servis noktası ile hizmet alanını genişletti. Chery Türkiye, yeni yetkili satıcı ve servis noktaları ilebirlikte 21 ilde 30 noktaya ulaşan hizmet ağıyla dikkat çekiyor. Chery, Türkiye’deki tüm yetkili satış noktalarında satış sonrası servis hizmeti de sunarak müşterilerine tam teşekküllü bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Yetkili satıcı ağına katılan 4 yeni yetkili satış noktası ile Türk tüketicisi ile buluşmaya devam ettiklerini belirten Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Chery’nin Türkiye’deki yeni yapılanması, Türk tüketicisi tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Bugün, satış ve satış sonrası ağımıza katılan 4 yeni yetkili satıcımızla birlikte, 21 ilimizde, 30 yetkili satıcı ve servis noktasına ulaşarak Türkiye’de müşterilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. 3 yeni SUV modelimiz ile hedefimiz, mutlu müşteriler yaratarak daha fazla tercih edilmek ve Chery’nin güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler sunduğunu göstermektir” dedi.

Chery, geniş yetkili satış ve servis ağıyla Türkiye’nin her bölgesinde!

Mart 2023’ten itibaren Türkiye pazarına giriş yapan Chery Türkiye, Marmara Bölgesi’nde 6, Ege Bölgesi’nde 4, İç Anadolu Bölgesi’nde 3,Karadeniz Bölgesi’nde 2, Akdeniz Bölgesi’nde 3, Doğu Anadolu Bölgesi’nde 1 ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 2 ilde satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki yetkili satıcıları ilehem satış hem de satış sonrası hizmetler sunan Chery Türkiye, seğmenlerinde oldukça iddialı SUV modelleri OMODA 5, Tiggo 7 PRO ve Tiggo 8 PRO ile müşterinin beğenisi kazanıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159