banner69

Chery’nin Aralık Kampanyasında İlk Dönem Talihlileri Belli Oldu!

banner113

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Chery, yeni yılı Chery sahipleri için hediyelerle dolu bir kampanya ile taçlandırıyor. Bu kapsamda Chery, aralık ayında duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. 21-31 Aralık tarihleri arasında Chery’nin yeni SUV modellerinden birini satın alan müşteriler dünyanın yedi harikası arasında yer alan görkemli Çin Seddi’ni ve modern bir metropol olan Şanghay’daki gökdelenleri görme şansı yakalayacak. Aralık ayında ilk kuraya katılan Chery kullanıcıları için ise çekiliş sonuçları belli oldu. Buna göre aralık ayında Chery markalı SUV satın alan talihli ilk 6 kişi ücretsiz Çin seyahati ve 5 kişi iPhone 15 kazandı. Hediyelerle dolu kampanya çekilişinde kazanan talihliler ise www.cherytr.com web sitesinde yayınlandı.

banner114
OTOMOBİL 29.12.2023, 13:27 Erkan YILMAZ
Chery’nin Aralık Kampanyasında İlk Dönem Talihlileri Belli Oldu!

Chery, yüksek teknolojilere sahip yenilikçi modelleriyle kazandırmaya devam ediyor. Kısa zamanda dünyada olduğu gibi Türk tüketicisinin de büyük takdirini kazanan Chery, aralık ayında devreye aldığı yeni süper hediyelerle dolu kampanyasında geride bıraktığı ilk iki dönemin ardından üçüncü kuralara katılım fırsatı sunuyor. İkinci ve üçüncü turun talihlileri önümüzdeki günlerde Milli Piyango İdaresi tarafından çekilecek kura ile duyurulacak. Üçüncü tur fırsatı için son katılım tarihi ise 31 Aralık. Chery, aralık kampanyası kapsamında zam yapmayıp tüm modellerinde fiyatları sabit tutarken, tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Aralık sonuna kadar sürecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 100 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sağlanıyor.

Chery Grup, kasım ayında satışlarını yüzde 111 artırdı!

Chery Grup, kasım ayında kayda değer bir başarı elde ederek geçen yılın aynı ayına oranlandığında yüzde 111’lik artışla 212 bin 76 adetlik satışa ulaştı. Bu başarı, 200 bin adet sınırının üst üste iki ay geçilmesi ve aylık satış bağlamında yeni bir tarihi zirve anlamına geliyor. Chery’nin bu olağanüstü satış performansı, teknolojiyi samimi şekilde kullanıp kaliteli ürün üreterek “teknoloji odaklı girişim” anlayışına bağlılık göstermesinin bir sonucu.

Chery Türkiye 

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.

Chery

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159