banner69

Goodyear’dan Opel Experimental için özel lastik

banner113

Goodyear, Opel’in gelecekte üreteceği otomobillerin ipuçlarını taşıyan yeni konsept modeli Opel Experimental modeli için, lastik geliştiriyor. Araç, 5-10 Eylül tarihleri arasında Münih’te düzenlenecek IAA Mobility Fuarı’nda gösterilecek.

banner114
OTOMOBİL 10.08.2023, 14:56 10.08.2023, 15:01 Erkan YILMAZ
Goodyear’dan Opel Experimental için özel lastik

Lastik teknolojisinde dünya lideri Goodyear, Opel’in yeni marka değerlerini ve vizyonunu ortaya koyan konsept modeli Opel Experimental için özel olarak tasarlanmış yenilikçi bir lastik geliştirmek üzere güçlerini birleştirdi. İki marka arasındaki iş birliği, Goodyear'ın tasarımı ileri otomotiv mühendisliğiyle birleştirme konusundaki başarısını da ortaya koyuyor. Geliştirilen lastiğin özel yanak, sırt tasarımı ve bileşimi gibi özellikleri, Opel Experimental konseptinin estetiğini tamamlıyor.Lastik yanağını Opel Experimental'da yer alan Ronal jantlarla başarılı bir şekilde entegre ederek Opel'in başarılı modelleriyle benzer aerodinamik verimlilik elde eden Goodyear mühendisliği, lastiğin yeteneklerini aracın aerodinamik performansını artıracak şekilde uyarlayarak yüksek enerji verimliliği sağladı.

Goodyear, Opel'in beğenilen Bold and Pure tasarım felsefesine uygun olarak bu özel konsept için lastik bileşimine renkli pullar dahil etti. Bu yenilikçi entegrasyon, lastiğin benzersizliğini ve farklılığını daha da artırarak ekstra bir estetik kazandırdı.Opel Experimental konsept aracın, Goodyear'ın tasarım konusunda sahip olduğu kabiliyeti sergilemek için tam anlamıyla bir tuval sunduğunu söyleyen Goodyear EMEA Bölgesi Tüketici Lastikleri Kıdemli Teknoloji Direktörü Laurent Colantonio, “Bu vizyoner otomobil, Opel'in kendi değerlerimizle de son derece örtüşen hassat ve detaylara büyük özen gösterme sorumluluğumuzu da ortaya koyuyor.

Bu heyecan verici girişim için iş birliği yapmaktan ve bu konsept modeli tamamlayan özel bir lastik üretme fırsatına sahip olmaktan mutluyuz” diye konuştu. Goodyear tarafından özel üretilen lastiğiyle Opel Experimental, Münih'teki IAA Mobility fuarında (5-10 Eylül 2023) Otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159