Allison, eGen Power® Elektrikli Aks Ailesini Genişleterek Avrupa ve Asya Pasifik Pazarlarına Özel Bir Ürün Sunuyor

banner113

Konvansiyonel, elektrikli hibrit ve tam elektrikli araç tahrik çözümlerinin lider tasarımcısı ve üreticisi olan Allison Transmission, Almanya, Hannover'de düzenlenen IAA Transportation Fuarı’nda şirketin eGen Power® tam elektrikli aks ailesinin en son üyesi olan yeni eGen Power® 130S modelini tanıttı.

banner114
Allison, eGen Power® Elektrikli Aks Ailesini Genişleterek Avrupa ve Asya Pasifik Pazarlarına Özel Bir Ürün Sunuyor

130S’nin yeni süspansiyon sistemleri, V-rot braketleri, banjo muhafazası, frenler, tekerlek uçları ve aks mili dahil olmak üzere ana bileşenleri, Avrupa ve Asya Pasifik pazarlarındaki ticari araçların sıklıkla ihtiyaç duyduğu daha ağır 13 tonluk brüt aks ağırlığını desteklemek için özel olarak tasarlandı. 130S, 325 kilovat maksimum gücü ve tekerleklerde 26.000 Newton metrelik tork ile 225 kilovat kesintisiz güç üretmek için tek bir motor kullanıyor. Aynı zamanda iki vitesli paralel eksen dişli yapısı ile aracın kalkış torku ve otoyolda yüksek hız taleplerini verimli bir şekilde karşılarken, %100 rejeneratif frenleme özelliği ile enerji geri kazanımını en üst düzeye çıkarıyor. 130S, 2020'de tanıtılan 100D ile 2021'de sunulan 130D ve 100S modellerinin bulunduğu eGen Power e-Aks serisine katılıyor.

Allison Transmission EMEA, APAC ve Güney Amerika Satış Başkan Yardımcısı Heidi Schutte, açıklamasında; “eGen Power 130S modelinin piyasaya sunulması, Allison'ın elektrikli araç tahrik çözümlerine yönelik küresel yaklaşımını temsil ediyor. Elektrifikasyon alanındaki her uygulamada kullanılabilecek tek bir modelin olamayacağını biliyor, Allison’ın hizmet verdiği çok çeşitli pazarlara hitap etmek için geniş bir ürün gamı gerektiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda yeni ürünümüz ile Avrupa ve Asya Pasifik pazarlarının ihtiyaçlarına yönelik bir elektrikli tahrik çözümü sunarak eGen Power e-Aks ailemizi genişletmeye devam ettiğimiz için çok mutluyuz” diye belirtti.

eGen Power serisinin modüler olan tam elektrikli aksları, montaj süreci ön görülerek tasarlanıyor ve bu sayede mevcut araç şasisine kolay entegrasyon sağlanıyor. Allison'ın e-Aks ürün gamı, ticari araç pazarının zorlu talepleri için elektrikli araç yeteneklerini değerlendiren Allison müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştiriliyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159