banner69

ATR International AG’den Schaeffler Automotive Aftermarket’e “Pazarlamada Mükemmellik” Ödülü

banner113

Uluslararası ticaret iş birliği başlıca tedarikçilerini ödüllendirdi. Pazarlamada Mükemmellik” ödülü Schaeffler’in. Bu ödülle Schaeffler Automotive Aftermarket’in yüksek kalitesi, özverisi ve yakın müşteri ilişkileri tescillendi. Schaeffler Automotive Aftermarket pazarlama faaliyetleri, prestijli "Pazarlamada Mükemmellik" ödülüne layık görüldü. Binek ve ticari araçlar için yedek parça ve hizmet satışı üzerine uluslararası ticaret iş birliği ATR, ilk defa tedarik ortaklarının üstün performansını ödüllendirdi.

banner114
ATR International AG’den Schaeffler Automotive Aftermarket’e “Pazarlamada Mükemmellik” Ödülü

Ödülü, Almanya’da IPAS Forum (International Preferred ATR Supplier - Uluslararası Tercih Edilen ATR Tedarikçisi) sırasında düzenlenen ödül töreninde Schaeffler Automotive Aftermarket CEO’su Jens Schüler, Schaeffler Automotive Aftermarket Küresel Kilit Müşteri Yönetimi, Satış ve Pazarlama Başkanı Maik Losleben ve Schaeffler Automotive Aftermarket Küresel Müşteriler - Uluslararası Ticaret Grupları Başkan Yardımcısı Kai Guijo Müller kabul etti. Maik Losleben, ödül hakkında şunları söyledi; “Bu ödül dünyanın dört bir yanında pazarlamada mükemmeliyeti kovalayan meslektaşlarımızın bitmek bilmez gayreti ve özverisini vurguluyor. Çok gururlandık; ATR International AG’ye ve paydaşlarına bu değerli takdirlerinden ötürü teşekkür ederim.” Kai Guijo Müller ise şöyle konuştu; “Bu ödül, dünya genelinde müşterilerimizle birebir temas içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı taçlandırıyor. Ayrıca Stuttgart yakınlarında Denkendorf’ta bulunan ATR merkezi ile kendi merkezimiz arasında pazarlama faaliyetleri konusundaki mükemmel koordinasyonu da temsil ediyor.” Müller, sözlerini şöyle noktaladı; “Birebir kişisel temas ve tükenmek bilmez gayret, partnerlerimizin ve müşterilerimizin başarısı için olmazsa olmaz.”

Schaeffler 

Schaeffler Grubu – Harekete öncülük ediyoruz

Schaeffler Grubu, 75 yılı aşkın süredir hareket teknolojisi alanında çığır açan buluşlar ve gelişmeler ile öne çıkıyor. CO₂ verimli tahrik sistemleri, şasi çözümleri, elektrikli mobilite, Endüstri 4.0, dijitalleşme ve yenilenebilir enerji alanlarında yenilikçi teknolojiler, ürünler ve hizmetler sunan şirket, hareketin tüm yaşam döngüsü boyunca daha verimli, akıllı ve sürdürülebilir olmasını sağlayan güvenilir bir ortaktır. Schaeffler, bir hareket teknolojisi şirketi olarak, güç aktarma organları ve şasi uygulamalarına yönelik yüksek hassasiyetli bileşen ve sistemlerin yanı sıra birçok endüstriyel uygulamada kullanılan rulman ve lineer sistem çözümleri de üretmektedir. Schaeffler Grubu, 2022 yılında yaklaşık 15,8 milyar euro satış geliri elde etmiştir. Çalışan sayısı 84.000’i aşan Schaeffler, Avrupa’nın en büyük aile şirketlerinden biridir. 2022 yılında 1.250’den fazla patent başvurusu yapan Schaeffler, Alman Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (DPMA) göre Almanya’nın en yenilikçi dördüncü şirketidir.

Automotive Aftermarket bölümü Schaeffler’in küresel yedek parça işinden sorumludur ve binek araçlar, hafif ve ağır ticari araçlar ve traktörler için bileşenler ve bütüncül onarım çözümleri sunar. Şirket şanzıman, motor ve şasi sistemleri konusundaki engin bilgi birikimiyle teknik mükemmellik, akıllı çözümler ve üstün hizmetler konusunda isim yapmıştır. 1.700’den fazla çalışanı bulunan Schaeffler’in Automotive Aftermarket bölümü, 2022 yılında 2 milyar eurodan fazla satış gerçekleştirmiştir. Yaklaşık 11.500 satış ortağı ve dünya çapında 70’ten fazla satış ve temsilci ofisi, müşteriye yakınlık anlayışını destekler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159