İnci Akü, en değerli akü markası oldu

banner113

Uluslararası marka değerleme şirketi Brand Finance’ın her sene açıkladığı ‘’Türkiye’nin En Değerli Markaları – Turkey 100’’ çalışmasında, ‘Dünyanın Enerji Uzmanı’ İnci Akü, bu yıl da hem otomotiv yan sanayi iş kolunda hem de kendi sektöründe tek akü markası olma başarısını gösterdi. Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında 10 yıldır yer almaya devam eden İnci Akü bu sene listede 92. sırada yer alıyor.

banner114
OTOMOTIV YAN SANAYİ 16.06.2022, 16:01 16.06.2022, 16:20 Erkan YILMAZ
İnci Akü, en değerli akü markası oldu

Marka değerleme ve stratejik danışmanlık şirketi BrandFinance’in2021 yılı verilerini esas alarak gerçekleştirdiği16. ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları 2022’ listesi açıklandı. Türkiye’de otomotiv tedarik sanayinin köklü firması İnci Holding ile dünya akü devi Japon GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa’nın lokomotif markasıİnci Akü, 10 senedirolduğu gibi bu sene de “Türkiye’nin en değerli akü markası” oldu.Listedeki ‘otomotiv yan sanayi’ iş kolunda ve kendi sektöründeki tek akü markası olan İnci Akü, bu sene 92. sırada yer aldı.

Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, İnci Akü’nün yarattığı değerin arkasında tüketici odaklı yaklaşım, son teknolojilere uyumlu ürünler ve yatırım konusundaki kararlılıklarının olduğunu ifade etti. Türkiye’nin en değerli akü markası olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Tellici: “Ülkemizde ve sektörümüzde her gün yeni açılımlar yaparak gelişen; teknolojimiz ve müşterilerimizin beklentilerine uygun yenilikçi çözümlerimiz ile güven sağlayan bir marka olmaktan mutluluk duyuyoruz. En güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonumuzla eriştiğimiz güçlü konum bizi sektörümüzde ayrıştırmakla birlikte gelecekte imza atacağımız başarılara referans oluyor. Brand Finance gibi şeffaf ve güvenilir bir kurumun gerçekleştirdiği bu çalışmadada gördüğümüz gibi, marka gücümüzün vepaydaşlarımız nezdindeki olumlu algımızın prestijli ve kabul gören platformlarda yer bulmaya devam edeceğine eminim.” açıklamalarında bulundu.

İnci GS Yuasa Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa’daki üç fabrikası ve 1000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır. Tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni teknolojilerle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkede ürün ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır. İnci GS Yuasa, yurt içinde 80 ana bayi, 200 enerji uzmanı, 300 yetkilendirilmiş servisi ve 3 bin 500 perakende satış noktası ile faaliyet göstermektedir. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2021” listesinde İnci Akü en değerli akü markası seçilmiştir. Sektörün ilk Ar-Ge merkezini kuran İnci GS Yuasa, yenilikçi bakış açısı ve teknolojik ürünleriyle sektöre ve paydaşlarına değer katar, sürdürülebilir çevre yaklaşımı ile en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla çalışır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159