banner69

Tamirhaneler 40 bin’den fazla ürüne ait bilgiye hızlı erişim olanağı bulacak.

banner113

Schaeffler Automotive Aftermarket’in hayata geçirdiği yeni hizmeti OneCode ile tamirhaneler 40.000’den fazla ürüne ait bilgiye hızlı erişim olanağı bulacak. OneCode platformu tamirhanelerin, ürünün orijinalliğini kontrol edebilmesi ve bonus puan toplaması için basit ve dijital bir yöntem olarak ön plana çıkıyor.

banner114
OTOMOTIV YAN SANAYİ 10.10.2022, 14:23 10.10.2022, 14:27 Erkan YILMAZ
Tamirhaneler 40 bin’den fazla ürüne ait bilgiye hızlı erişim olanağı bulacak.

Otomotiv ve endüstri tedarikçisi Schaeffler’in Automotive Aftermarket bölümü, Avrupa’daki tamirhaneleri destekleyecek yeni hizmet çözümü Schaeffler OneCode platformunu piyasaya sürdü. Schaeffler’in onarım çözümleriyle ilgili tüm ürün bilgilerine artık akıllı telefonlar ve tabletlerle dijital olarak erişilebilecek. Schaeffler OneCode, Automotive Aftermarket bölümüne ait ürün kutularının dış kısmına yerleştirilen yeni bir karekod sistemi olarak tanımlanabilir. Kod içerisinde ilgili LuK, INA veya FAG ürününe ait özel bir seri numarası ve ürün numarası bulunuyor. Bunun sayesinde her ürüne kendine özgü bir kod sağlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Schaeffler Automotive Aftermarket Ürün Yönetimi ve Ar-Ge Departmanı Başkanı Dr. Robert Felger, “Schaeffler OneCode ile dijital ürün ve hizmet yelpazemizi daha da genişletiyoruz. Tamirhaneler sadece tek bir taramayla çok değerli bilgilere ve hizmetlere erişebilecek.” dedi.

Karekodu taratarak 40.000’den fazla ürüne ait bilgiye hızlı erişim

Schaeffler OneCode kullanım kolaylığıyla da ön plana çıkıyor. Karekodun okutulmasıyla kullanıcılar, Schaeffler online kataloğundaki ürün sayfasına veya REPXPERT uygulamasının sayfasına yönlendiriliyor. Her gün 40.000’den fazla verinin güncellendiği bu veri tabanından ilgili onarım çözümü hakkında mevcut tüm bilgilere erişebiliyorlar. Dijital ortamda kullanıma sunulan adım adım montaj ve onarım talimatları, uzun arama süreçlerini de ortadan kaldırıyor.

Ürün orijinalliği kontrolü ve dijital bonus puanlar

Schaeffler OneCode aynı zamanda ürünün orijinalliğini de kontrol ediyor. Böylece perakendeciler ve tamirhaneler için ekstra güvenlik sağlarken sahte ürünlere yer bırakmıyor. Ayrıca REPXPERT kullanıcılarının REPXPERT bonus puanlarını toplaması Schaeffler OneCode ile artık çok daha pratik bir hale geliyor. Kullanıcılar tek tıkla puanlarını hesaplarına ekleyerek değerli teknik bilgi ve dokümanlara hızlıca ulaşabilecekler.

Akıllı telefonunuzun olmaması artık hiç sorun değil

Schaeffler OneCode, karekod okuma özelliği bulunmayan cihazlarda da kullanılabiliyor. Karekod zarar görmüş veya okunamaz durumda olsa bile REPXPERT uygulaması veya scan.schaeffler.com adresinde elle giriş yapmak mümkün.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159